MİLLİ TAKIM

Willian, Arda Turan'a dikkat çekti

Brezilya Milli Takımı oyuncuları, İstanbul'da kamp yaptıkları Wyndham Grand Kalamış Marina Hotel'de basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Willian, Arda Turan'a dikkat çekti
Brezilya Milli Takımı futbolcusu Willian Borges da Silva, yarın Türkiye ile yapacakları karşılaşmanın zorlu geçeceğini, Arda Turan'a dikkat etmeleri gerektiğini söyledi.

Willian, Türkiye'de bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Yarın çok güzel bir oyun olacak. Türkiye zorlu bir rakip, rakibimizi düşünüyoruz. Buradaki futbol aşkı da ileri boyutta olduğu için sanırım iyi bir maç yapacağız" dedi.

Zafer için çok uğraşmaları gerektiğini vurgulayan Brezilyalı futbolcu, "Türkiye Milli Takımı'nda Atletico Madrid'den Arda Turan'ı tanıyorum. Çok iyi bir oyuncu. En çok Arda'ya dikkat etmemiz gerekiyor" diye konuştu.

 

Evsahipliği yaptıkları ve 4. oldukları Dünya Kupası'nın ardından takımın durumunu değerlendirmesi istenen Willian, "Dün dünde kaldı. Dünya Kupası'nı unutmamız gereken bir süreçteyiz. Yeni bir yapılanma var. Birçok oyuncu yeni, teknik direktörümüz yeni. Şu ana kadar 4 maç yaptık, 4'ünden de galibiyetle çıktık. Umarım 5'inci maçımızdan da galibiyetle çıkarız" ifadelerini kullandı.

Hazırlık maçında Arjantin karşısında aldıkları 2-0'lık galibiyetin sorulması üzerine de Brezilyalı futbolcu, "En belalı rakiplerimizden birisi. Onları yenmiş olmak da ayrıca bizim için gurur kaynağı" dedi.

Willian, Dünya Kupası'nda yarı finalde Almanya'ya 7-1 yenildikleri maçın sarsıntısını atlatıp atlatamadıklarına ilişkin soruya ise "Bizim için hazmedilmesi ve kabul edilmesi zor bir süreçti. Hiç böyle bir şey başımıza gelmedi. Bunu unutmak istiyoruz. Yeni yapılanma ve oyun düzeniyle de buna katkıda bulunduğumuzu düşünüyorum" cevabını verdi.

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Melo'nun milli takıma alınmamasıyla ilgili soruya da "Bu soruyu Dunga'ya sorsanız daha iyi olur" şeklinde cevap veren Willian, "Türkiye'de forma giyer misiniz?" sorusunu ise "Türkiye'de çok ateşli futbol taraftarları var. Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe gibi büyük kulüpler de var. Yarın ne olacağını bilemeyiz, ama öyle bir durum doğarsa neden olmasın" diye yanıtladı. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER