GALATASARAY

Wesley Sneijder Galatasaray'a rest çekti

Galatasaray'da Wesley Sneijder'in menajeri, oyuncuya kesilen 2.3 milyon Euro'luk cezanın karşılığı olmadığını ve parayı ödemeye niyetlerinin olmadıklarını söyledi.

Wesley Sneijder Galatasaray'a rest çekti

Galatasaray yönetiminin disiplin talimatı üzerinden 2.3 milyon Euro ceza kestiği Wesley Sneijder'ın menajerinden çok sert açıklama geldi..

Bu gelişmeler yaşanırken Hollandalı yıldızın, önceki günkü antrenmanda neşesi ve hırsıyla sanki hiçbir şey olmamış gibi davranması da dikkat çekiciydi.

Yıldız oyuncunun menajeri Guido Albers ve Sneijder'in avukatının, kendilerine kulüp tarafından sık sık tebliğ edilen ceza konusundan dolayı son derece rahatsız olduğu bildirildi.

"CEZALARI ÖDEME NİYETİNDE DEĞİLİZ"

Sneijder'deki büyük değişim

"Bu iş artık bizi üzmeye başladı" diyerek sözlerine başlayan Albers, "Çünkü son dönemde sürekli cezalarla ilgili bildirim ve tebligatlar yapılıyor. Bu gerçekten çok saçma bir durum. Adeta Sneijder burnunu kaşısa, ona ceza kesecekler. Kulübe bu tip durumlar yakışmıyor. Biz ve avukatlarımız da onu temsilen, bu tebligatlara karşı yasal itirazlarda bulunuyoruz. Çünkü verilen cezaların bir karşılığı yok. Zaten ödeme niyetinde de değiliz" diye konuştu.

SNEIJDER ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Konuyla ilgili sessizliğini koruyan Wesley Sneijder ise bir yandan çalışmalarını sürdürüyor, diğer yandan gelişmeleri yakından takip ediyor.

Yorumlar
TREND HABERLER