BASKETBOL

Warriors destanı sonunda bitti

NBA'de Golden State Warriors'ın 24 maçlık "En iyi sezon başlangıcı" serisi Milwaukee Bucks deplasmanında sona erdi.

Warriors destanı sonunda bitti

NBA'de Golden State'in 24 maçlık 'ligin en iyi başlangıcı' Milwaukee Bucks deplasmanda oynadığı maçta sona erdi. 

Golden State, çok yorulduğu ve 2 kez uzayan Boston Celtics maçından hemen 1 gün sonra yorgun olarak sahaya çıkmasına rağmen maça iyi başladı, ancak sonunu getiremedi. İlk yarıyı Bucks, 11 sayı farkla önde kapattı.

Beşiktaş evinde kazanmayı bildi

İkinci yarıda farkı azaltmaya çalışan Warriors'ta Curry ve Thompson'ın 3 sayı çizgisinde başarısız olması takımı da etkiledi ve Golden State sezonun en düşük üçlük yüzdesiyle oynadı. Ayrıca yine bu sezon ilk kez 100 sayının altında kaldı ve Milwaukee'nin farkı açmasına engel olamayarak sahadan 108-95 yenik ayrıldı.

Golden State Warriors'ta Stephen Curry 28 sayı 7 ribaunt 5 asist ile oynadı. Draymond Green 24 sayı 11 ribaunt 5 asist, Festus Ezeli 13 sayı 11 ribaunt, Klay Thompson 12 sayı ile mücadele ettiler.

Bucks'ın 20 yaşındaki Yunan oyuncusu Giannis Antetokounmpo, 11 sayı 12 ribaunt 10 asistle kariyerinin ilk triple-double'ını yaptı. Greg Monroe 28 sayı 11 ribaunt ile maçın yıldızı oldu. Jabari Parker 19 sayı 7 ribaunt, OJ Mayı 18 sayı, Michael Carter Williams 17 sayı ile oynadılar.

Başkent'te Türk Telekom kazandı

BUCKS BUNU HEP YAPIYOR

249 gün sonra normal sezon yenilen Golden State Warriors'ın 24-0'lık başlangıç serisi de sona erdi.

Milwaukee Bucks'ın bu galibiyeti aynı zamanda NBA tarihinin en uzun 2. galibiyet serisinin de sonuydu.

Geçen sezonla beraber 28 maçtır yenilmeyen Golden State'in bu serisi en iyi seri olan Los Angeles Lakers'ın 33 maçlık serisine ulaşamadan bitmiş oldu.

İşin ilginç yanı ise NBA tarihinin en uzun galibiyet serisini bitiren takım da 33 maç sonra Lakers'ı yenen Milwaukee idi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER