FENERBAHÇE

Volkan Demirel Fenerbahçe'de kalacak mı? Açıkladı

Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak isteyen ve çalışmalarına vakit kaybetmeden başlayan Fenerbahçe'de Volkan Demirel'in geleceği belirsizliğini koruyor. Tecrübeli eldiven 'Fenerbahçelilik benim yaşam tarzım. Henüz 4. yıldızı göğsümüze takamadık. Ben sarı-lacivertli formaya hizmetimi henüz tamamlamadığımı düşünüyorum. Kalmak istiyorum" dedi.

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Volkan Demirel Fenerbahçe'de kalacak mı? Açıkladı

Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Fenerbahçe'de yaptak dökümü başladı.. Birçok isimler yollarını ayıracak olan Fenerbahçe yeni sezona yepyeni bir kadro ile girmeye hazırlanıyor. Geleceği en çok merak konusu olan isimlerin başında ise Volkan Demirel geliyor.

VOLKAN DEMİREL KALMAK İSTİYOR

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren 37 yaşındaki tecrübeli kaleci Volkan Demirel, sarı-lacivertli takımda 1 yıl daha forma giymek istiyor. Fenerbaçe'nin 37 yaşındaki Kaptanı Volkan Demirel'in takımdaki geleceği henüz netlik kazanmış değil. Yakın çevresine konuşan Volkan Demirel ise geleceği hakkında "Fenerbahçelilik benim yaşam tarzım. Henüz 4. yıldızı göğsümüze takamadık. Ben sarı-lacivertli formaya hizmetimi henüz tamamlamadığımı düşünüyorum. Bu nedenle 1 yıl daha kalıp, başarıda pay sahibi olmak istiyorum" dediği öğrenildi.

Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER