FENERBAHÇE

Fenerbahçe ile Beşiktaş Andre Schürrle için yarışıyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş ve Fenerbahçe Alman yıldız Andre Schürrle'yi kadrosuna katmak için girişimlere başladı.. Taraftarlar ise transferin gerçekleşmesini sağlamak için Alman yıldız Andre Schürrle'nin sosyal medya hesaplarına adeta yorum yağdırdı..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Fenerbahçe ile Beşiktaş Andre Schürrle için yarışıyor

Geçtiğimiz hafta Alman ve İngiliz basınında gündeme gelen Andre Schürrle’yi almak isteyen takımlar arasında Fenerbahçe ve Beşiktaş vardı. Bu bomba iddianın ardından hem Fenerbahçe hem Beşiktaş'ın taraftarları, oyuncuyu etkilemek için sosyal medyada kıyasıya rekabete girdi ve adeta yorum yağdı..

Transfer haberlerinden önce 2.5 milyon civarında takipçisi olan 28 yaşındaki kanat-forvet oyuncusu, şimdilerde 3.2 milyon kişiye ulaştı. Schürrle’nin son 3 paylaşımındaki yorum sayısı da bin barajını aştı.

Kariyeri
Kariyerini Leverkusen’de parlatıp, Alman Milli Takımı’nın değişmezi olan Schürrle, 2013’te 22 milyon euroya Chelsea’ye gitmişti. Oradan 32 milyon euroya Wolfsburg, ardından yine Alman ekibi Dortmund’a geçti. Son olarak Fulham’a kiralandı, ama takımı küme düştü. Yıldız oyuncunun 2021’e kadar Dortmund’la sözleşmesi bulunuyor.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER