FENERBAHÇE

Vitor Pereira taraftara sitem etti

Fenerbahçe Teknik Direktör Vitor Pereira Mersin İdmanyurdu maçının ardından sitemkar açıklamalarda bulundu.

Vitor Pereira taraftara sitem etti

Spor Toto Süper Lig 29. haftasında Mersin İdman Yurdu'nun 4-1 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira maçın ardından açıklamalarda bulundu. Pereira maç sonrasında kendisine tepki gösteren Mersin İdmanyurdu'nun hocası Ümit Özat'tan özür dilemeyi de ihmal etmedi..

Vitor Pereira, taraftarın bazı oyuncuları yuhalamasına imalı bir yanıt vererek "Bugünü kadar yanımızda oldular, yine yanımızda olsunlar" dedi.

Van Persie golünü attı Pereira'ya koştu!


Pereira maç sonrası yayıncı kuruluşa şöyle konuştu:

"İyi bir maç çıkardığımızı düşünüyorum. 4 gol attık, 2-3 gol daha atabilirdik. Bu akşam birlik olduğumuzu göstermek için sahaya çıktık. Bizim sezon sonuna kadar taraftarımıza ihtiyacımız var. Onlara güveniyorum. Yanımızda olacaklarına inanıyorum.Öncelikle Konya maçını düşünüyoruz. Farklı bir kulvarda zor bir maça çıkacağız. İyi bir kadroyla o maça çıkacağız. Robin iyi bir maç çıkardı. Takım için çalıştı. Gösterdiği performanstan memnunum."

ÜMİT ÖZAT'TAN ÖZÜR DİLEDİ

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Pereira, iyi bir karşılaşma çıkardıklarını belirterek, "Daha fazla gol de atabilirdik. Konsantre olduğumuzu gösterdiğimiz bir maçtı. Sezon sonuna kadar mücadelenin içindeyiz. Oyundan memnunum. Takım ruhuna gösterdik." dedi.

Pereira, lider Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde olduklarının hatırlatılıp, şampiyonluk şanslarının sorulması üzerine, "Lig daha bitmedi. Sezon sonuna kadar bekleyelim." değerlendirmesinde bulundu.

Taraftarların desteğine ihtiyaç duyduklarını belirten Pereira, "Her zaman onların yanımızda olmasını bekliyoruz. Onlarsız başarmamız çok zor. Onların desteğini hak ettiğimizi ispatladık." şeklinde konuştu.

Pereira, Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Ümit Özat'ın maçtan önce elini sıkmamasıyla ilgili ise, "Benim hatam. Özür diliyorum. Maçtan önce selam vermeliydim. Biraz da sahaya geç çıktım. Açık şekilde benim hatamdı" diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar
TREND HABERLER