FUTBOL

Vitor Pereira Monaco maçı 11'ini belirledi

Fenerbahçe'de sakatlığını atlatan Mehmet Topal, Monaco maçı ile ilk 11'e geri dönüyor. Sarı Lacivertli takımda Teknik Direktör Vitor Pereira, yıldız oyuncuyu takıma monte ederken, Ozan Tufan'ı kulübeye çekmeyi planlıyor.

Vitor Pereira Monaco maçı 11'ini belirledi

Geçtiğimiz sezonun büyük bir bölümünde yanyana görev yapan Josef De Souza-Mehmet Topal ikilisinin zorlu Monaco deplasmanında tecrübesine güvenen Portekizli Teknik Adam'ın bu tercihinde ilk maçtaki skor avantajının da etkili olduğu belirtiliyor.

Pereira'nın kalede de Ertuğrul-Fabiano değişikliği planladığı, bu iki mevki dışında kazanan kadronun geri kalan bölümünü bozmayı düşünmediği gelen haberler arasında.

Lig TV'nin haberine göre; Portekizli Teknik adamın, Monaco karşısında kontrollü bir oyun sistemini uygun görmesine rağmen turun anahtarının deplasmanda kaydedilecek bir gol olduğunu oyuncularına söylediği belirtildi.

Pereira'dan Fernandao için şaşırtıcı sözler

Rakibin tur atlayabilmek için galibiyet şartı olduğunu ve bu yüzden savunmada açıklar verebileceğini öngören Pereira'nın, Emenike'nin yükselen form grafiğine çok güvendiği ifade ediliyor.

Vitor Pereira'dan kritik uyarılar

Salı sabah özel uçakla Monaco'ya geçecek olan sarı lacivertliler son antrenmanını maçın oynanacağı 2. Lui Stadında gerçekleştirecek. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER