FENERBAHÇE

Vitor Pereira Fenerbahçe taraftarını isyan ettirdi

Fenerbahçe'nin Monaco'ya yenilerek elenmesinin ardından ilginç açıklamalar yapan Vitor Pereira, sarı lacivertli taraftarları tam anlamıyla çıldırttı..

Vitor Pereira Fenerbahçe taraftarını isyan ettirdi

Geçen sezon, oyuncu tercihleri ve maç içerisindeki oyuncu ile taktik değişimlerdeki kararları ağır eleştirilen Vitor Pereira, Monaco maçındaki tercihiyle de eleştirilerin odağındaki isim haline geldi.

Monaco karşısında ilk 20 dakikada yenen iki gol, takımdaki oyuncuların mücadeleden uzak olması ve bazı oyuncuların varlığının bile belli olmayışı sonrası Fenerbahçeli taraftarların sabrı taştı.

İlk dakikalarda pas yapmakta ve rakip sahaya gitmekte dahi güçlük çeken Fenerbahçe, 2-0'dan sonra pas yapabildi. Burada da oyun temposunun düşüklüğü de taraftarların sinirlerini yıprattı.

Maç boyu eleştirilen Fernandao'nun 90 dakika oyunda kalması ve değişiklikler sonrası Fenerbahçe'nin oyunu rakip kaleye yıkamayışı da fitili ateşledi.

KENDİSİ DIŞINDA HERKESİ ELEŞTİRDİ

Maç sonunda ise Vitor Pereira, kendisi dışında zemini, hakemi eleştirmesi, oynanan oyunun iyi olduğunu düşünmesiyle sosyal medyadan büyük tepki çekti.

TWİTTER'DA 1 NUMARA OLDU

Fenerbahçe taraftarı Twitter'da "Vitor Pereira kovulsun" başlıklı hashtag açtı.

Bu hashtag kısa sürede Türkiye gündeminde 1 numara oldu..

Yorumlar
TREND HABERLER