GALATASARAY

Ve Arda Turan imzalıyor! Galatasaray ve o görüşme...

Galatasaray, ara transfer döneminin bombasını patlatmaya hazırlanıyor... Sarı kırmızılılar, altyapısından yetişen, şampiyonuk ve kupalar kazanan Arda Turan'ı yeniden camiaya kazandırmanın heyecanını yaşıyor.

Ve Arda Turan imzalıyor! Galatasaray ve o görüşme...

Son olarak Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir forması giyen Arda Turan, geçtiğimiz günlerde turuncu-mavili ekiple yollarını resmen ayırdığını açıklamış ve bonservisi Barcelona'da olmasına karşın Katalan ekibine dönmemişti.

Bunun ardından Teknik Direktör Fatih Terim'in Denizlispor maçı sonrası, "Arda ikinci bir şansı hak ediyor. Ancak taraftarından camiasına kadar herkesin ortak kararı olmalı" sözlerinin ardından sarı kırmızılı taraftar grubu da, Arda ile ilgili sosyal medyadan bir açıklama yayınladı.

Sarı kırmızılı taraftar grubu, Arda ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bu transferde Fatih Terim ve yönetimimizin ortak kararı esastır" notunu düşerken, "Arda Turan transferi gerçekleşirse; Galatasaray tribünü, altyapısından çıkmış, kaptanlığa kadar yükselmiş oyuncusunu, yeniden Galatasaray forması giydiğinde destekleyecektir" mesajını camia ile paylaştı. Bunun ardından Arda Turan da, Twitter hesabından taraftar grubuna "Çocukluk aşkımsın, sen ilk göz ağrımsın" cevabını verdi ve yuvasına geri dönüşünün fitilini ateşledi.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre Galatasaray yönetiminin bugün Arda'nın transferini açıklaması bekleniyor. Öte yandan tecrübeli futbolcu, böylelikle 9 yıl sonra yuvasına dönmüş olacak.

SİNYALİ 'HAGI' İLE VERDİ

Galatasaray taraftar grubunun sosyal medya paylaşımına verdiği cevapta, top toplayıcılık yaptığı dönemden ve Hagi'nin gol attığı maçtan bir fotoğrafı paylaşan Arda'nın, bu paylaşımı da manidar bulundu.

TREND HABERLER
Yorumlar 2 yorum
TREND HABERLER