FENERBAHÇE

Ümit Özat Vitor Pereira'yı topa tuttu!

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Ümit Özat, Fenerbahçe maçı sonrasında rakip takımın hocası Vitor Pereira'yı yerden yere vurdu..

Ümit Özat Vitor Pereira'yı topa tuttu!

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Ümit Özat, Spor Toto Süper Lig'de oynanan ve deplasmanda 4-1 kaybettikleri Fenerbahçe maçının ardından Pereira'yı yerden yere vurdu..

Özat, artık gelecek sezonu düşünmek zorunda olduklarını belirtirken, kendisinden sonra gelecek hocaya tavsiyelerde bulundu..

Ümit Özat'ın maç sonu yayıncı kuruluşa yaptığı ilk açıklamalar şöyle:

Vitor Pereira taraftara sitem etti


"İlk yarı için bir şey söyleyemeyiz. Ama ikinci yarı maça iyi başladık. Ama sonrasında yine bireysel hatalar yaptık. Bu mücadele ile kazanma şansımızın olduğunu pek de düşünmüyorum. 5 maç var. Matematiksel olarak bir şeyler bitmediği sürece mücadeleye devam edeceğiz. Seneye bu takımın hocası ya da yöneticisi kim olursa olsun, geleceğin gençlerde olacağını bilir. Bu 5 maçlık süreçte hazırlayabildiğimiz kadar genç oyuncu hazırlamaya çalışacağız. Fenerbahçe'yi tebrik ederim."

BASIN TOPLANTISINDA SERT AÇIKLAMALAR

Mersin İdmanyurdu'nun hocası, basın toplantısında ise tamamen Vitor Pereira'yı hedef aldı..

Özat "Ben buraya deplasmana gelmiş bir hocayım, Fenerbahçe'nin teknik direktöründen bir misafirperverlik beklerdim. Centilmence gelip başarılar dilemesi gerekirdi ama gelmedi. Neyse canı sağolsun, yalnız şunu bilsin ki onun 6 aydır durduğu yerde benim 6 yılım geçti. Ben onu eleştirmedim, arkasından konuşmadım bu tavır niye?" dedi.

"FENERBAHÇE'NİN FORMASI 2 PUAN"

Ümit Özat, Fenerbahçe'nin son 10 yılda ya şampiyon ya ikinci olduğunu belirterek "Fenerbahçe'nin forması sahaya boş olarak çıksa iki puan alır, geriye kalan 1 puanı da teknik direktör almalı. Sen de o bir puanı al artık. Benim Fenerbahçe teknik direktörü adayları arasında adım geçiyor mu geçmiyor mu bilmem. Allah'ın bildiğini kuldan esirgemem, elbette burada hoca olmak isterim" şeklinde konuştu..

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER