MERSİN İDMANYURDU

Ümit Özat 3 puan emri verdi

Mersin İdmanyurdu Teknik Dirketörü Ümit Özat, Gençlerbirliği maçının hayati bir önemi olduğunu söyledi.

Ümit Özat 3 puan emri verdi

Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktörü Ümit Özat, "Gençlerbirliği önünde mutlak hedefimiz; galibiyet. Varımızı yoğumuzu sahaya yansıtacağız" dedi.

Son derece zor ve sorunlu bir sezon geçirdiklerini hatırlatan teknik direktör Ümit Özat, yarın saat 13.30'da oynayacakları Gençlerbirliği maçının hayati bir önemi olduğunu söyledi. Özat, şöyle konuştu:

"Puan cetvelinin alt sıralarında yer alan 4 takım arasında kıyasıya bir mücadele yaşanıyor. Hedefimiz bu maçta mutlak galibiyet olacak. Bundan sonra kalan tüm maçlarımız bir final havasında geçecek. Öncelikle kendi evimizde oynayacağımız tüm maçları kazanmamız gerekiyor. Hafta arasında yaptığımız çalışmalarımızda takım arkadaşlarımıza maçın önemi ve gidişatımızla ilgili verimli toplantılarımız oldu. Bu zor virajı geçmek için varımızı, yoğumuzu sahaya yansıtacağımıza inanmaktayım."

ÖDEMELER YAPILDI

Kulüp Başkanı Hüseyin Çalışkan ise teknik direktör Ümit Özat'ın, hafta arasında yaptığı sert açıklamaları o anki ruh haline bağlarken, maddi açıdan sıkıntılı bir süreç geçirdiklerini ancak, kent protokolü ve iş adamlarının desteğiyle aylık futbolcu ücretlerinin yüzde 65'ini ödediklerini söyledi. 3 ay önce geldikleri yönetimde önemli sorunlarla uğraştıklarını hatırlatan Çalışkan, şöyle dedi:

"Futbolcularımızın alacaklarının yüzde 65'ini Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımızdan ve herkesten destek alarak 8 milyon lira gibi bir parayı 3 ayda ödedik. Bu paranın tamamı da bağıştır. Ayrıca federasyondan gelen 6 milyon lirayla da icra ve temlikli borçlarımızdan düştük."

Ümit Özat faturayı oyuncularına kesti

"BİRLİK OLMALIYIZ"

Son derece zor bir dönemden geçtiklerini ve bu dönemde birlik ve beraberliğin büyük önemi bulunduğunu da anlatan Başkan Çalışkan şöyle devam etti: "Şu anda ligde bulunduğumuz konum nedeniyle Sırat Köprüsü'nden geçiyoruz. Köprüden geçerken de bizim taraftara, basına, Mersin'e ihtiyacımız var. Biz yöneticiler, taraftar, basın ve hocamız, hepimizin şu anda birbirimizi sevmeli, saymalıyız. Birlik ve beraberlik içerisinde olmaya çaba göstermeliyiz. Buna ihtiyacımız var. Taraftarlarımızın da büyük desteğiyle Gençlerbirliği maçını kazanacağımıza inanıyorum."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER