MİLLİ TAKIM

Ukrayna - Türkiye maçında skandal hakem hataları

A Milli Futbol takımımızın Ukrayna'ya 2-0 kaybettiği müsabakanın İspanyol hakemi peş peşe skandal hatalara imza attı.

Ukrayna - Türkiye maçında skandal hakem hataları

Ukrayna - Türkiye maçına müsabakanın hakemi David Fernández ve yardımcılarının hataları büyük damga vurdu.

Ukrayna'nın 1. golünde Yarmolenko net bir şekilde ofsayt pozisyonunda görünürken, 2. golden ise topun dışarıdan çevrildiği kamelera yansıdı. İspanyol hakemin hataları bununla da sınırlı kalmadı. 

Ukrayna-Türkiye maçının sonucu ve geniş özeti

Ukrayna - Türkiye maçı Yarmolenko'nun gollerinde hakem hataları

18. dakikada gelişen atakta ceza yayında Kovalenko topa düzgün bir vuruş yapamadı ama top Andriy Yarmolenko'nun önüne düştü. Yarmolenko da topu ağlara göndererek Ukrayna'yı 1-0 öne geçirdi.

Golde Kovalenko'nun şutunda Yarmolenko'nun ofsaytta olması da dikkatlerden kaçmadı.

Ukrayna - Türkiye

2. GOLDE DIŞARIDAN ÇEVRİLEN TOP!

2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde Ukrayna - Türkiye maçının ilk yarısında A Milli Futbol takımımız son derece kötü bir performans ortaya koydu ve Ukrayna devreyi 2-0 önde tamamladı. Ancak Ukrayna'nın ilk golüyle birlikte ikinci golünde de ciddi bir hakem hatası yaşandı. Yarmolenko'nun attığı ikinci golde sol kanattan çevrilen topun net bir şekilde saha dışından ceza sahasına gönderildiği kamelara yansıdı. İlk golde ofsaytı kaçıran yardımcı hakem, 2. golde de Ukraynalı futbolcunun topu dışarıdan çevirdiğini göremedi.

Ukrayna - Türkiye

CENGİZ ÜNDER'İN VERİLMEYEN NET PENALTISI

Müsabaka 2-0 önde devam ederken, maçın 75. dakikasında ceza sahasına gelen topta rakibi tarafından çekilen Cengiz Ünder yerde kaldı İspanyol hakem bu pozisyonu görmeyince devam kararı verildi.

Ukrayna - Türkiye

ŞENER İLE ARDA AYNI ANDA TAÇ KULLANDILAR!

Bir hata da Milli takımımız lehimize. Maçın 86. dakikasında sağ kanattan gelişen atakta top taca çıktı. Bu esnada hem Arda, hem de Şener taç atışı kullanınca sahaya iki top girdi. Ancak İspanyol hakem iki top görmeyince oyun devam etti. Toplardan biri daha sonra dışarı çıkarıldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER