MİLLİ TAKIM

Türkiye - Yunanistan maçı saat 20.15’te TV 8'de

Türkiye - Yunanistan maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte bilgiler...

Türkiye - Yunanistan maçı saat 20.15’te TV 8'de

Türkiye, hazırlık maçında bu akşam Yunanistan takımını konuk edecek.

Karşılaşma, İstanbul'da Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak ve 20.15'te başlayacak.

İtalya Futbol Federasyonu'ndan Paolo Valeri'nin yöneteceği maçta Valeri'nin yardımcılıklarını Gianluca Cariolato ile Alessandro Giallatini'nin üstlenecek, Tolga Özkalfa ise dördüncü hakem olarak görev alacak. Karşılaşma, TV 8'den canlı olarak yayınlanacak.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Katar ile cuma günü deplasmanda oynadığı özel karşılaşmada sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılan ve yurda dönerek tekrar TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde kampa giren A Milli Takımımız, ara vermeden Yunanistan özel maçının hazırlıklarına başladı.

Katar maçında uzun süre alan futbolcular, kendilerine verilen sauna ve masajdan oluşan rejenerasyon programını uygularken, diğer grup ise Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim nezaretinde saha çalışması yaptı. Aerobik koşu ile başlayan antrenman, esnetme hareketleri ve pas çalışması ve minyatür kaleler ile yapılan dar alan oyunu ile devam etti. Rejenersyon koşusu ve açma-germe hareketleriyle çalışma sona erdi.

A Milli Takım, pazartesi saat 18.00'de TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde basına açık olarak yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

ADAY KADRODA DEĞİŞİKLİK

Yunanistan ile 17 Kasım'da Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda özel bir karşılaşma oynayacak A Milli Takımımızın aday kadrosunda değişikliğe gidildi.

Katar maçının 40. dakikasında karşılaşmada aldığı darbe sonucu sağ bacağında yumuşak doku zedelenmesi oluşan mili futbolcu Serdar Aziz, tedbiren aday kadrodan çıkarıldı.

Ayrıca, 12 Kasım Perşembe günü Ümit Milli Takımımızın Kıbrıs Rum Kesimi ile oynadığı UEFA U21 Avrupa Şampiyonası eleme maçının kadrosunda bulunan Kaan Ayhan ve Çağlar Söyüncü de A Milli Takım'a davet edildi.

İŞTE YUNANİSTAN'IN KADROSU

Türkiye ile salı günü deplasmanda hazırlık maçına çıkacak olan Yunanistan'da aday kadro açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre Yunanistan, karşılaşma için 16 Kasım Pazartesi günü Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda tamamı basına açık antrenman gerçekleştirecek. Yunan kafilesi karşılaşmanın ardından 18 Kasım Çarşamba günü sabah saatlerinde Atina’ya hareket edecek.

Teknik direktörlüğünü daha önce Galatasaray, Eskişehirspor ve Kardemir Karabükspor’u da çalıştıran Alman Michael Skibbe’nin yaptığı Yunanistan Milli Takımı’nın aday kadrosunda bulunan isimler şöyle:

Kaleci: Orestis Karnezis (Udinese), Stefanos Kapino (Olympiakos), Markos Vellidis (PAS Giannina)

Defans: Georgios Tzavellas, Stelios Kitsiou (PAOK), Konstantinos Manolas, Vassileios Torosidis (Roma), Evangelos Moras (Verona), Sokratis Papastathopoulos (Borussia Dortmund), Jose Holebas (Watford), Loukas Vyntra (Hapoel Tel Aviv), Kyriakos Papadopoulos (Bayer Leverkusen), Dimitrios Siovas (Olympiakos)

Orta saha: Alexandros Tziolis, Dimitrios Pelkas (PAOK), Andreas Samaris (Benfica), Panagiotis Tachtsidis (Genoa), Sotiris Ninis (Panathinaikos), Athanasios Petsos (Rapid Wien)

Forvet: Konstantinos Mitroglou (Benfica), Stefanos Athanasiadis (PAOK), Nikolaos Karelis (Panathinaikos), Apostolos Giannou (Asteras), Christos Aravidis (AEK), Konstantinos Fortounis (Olympiakos)

Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda 17 Kasım Salı günü oynanacak Türkiye-Yunanistan karşılaşması, saat 20.15’te başlayacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER