BASKETBOL

Türk pasaportu alabilecek mi?

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın yeni transferi Gasper Vidmar, siyah-beyazlı takımla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Türk pasaportu alabilecek mi?
Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın yeni transferi Gasper Vidmar, takımı için her zaman en iyisini yapıp takımının kazanması için mücadele edeceğini belirtti.

Beşiktaş'ın akşam antrenmanına katılan Vidmar'ın BJK TV'ye yaptığı açıklamalar kulübün internet sitesinde de yayımlandı.

Türk pasaportu alabilmek için menajerinin Basketbol Federasyonu ile görüşmeler yaptığını bildiren Vidmar, yeni takımıyla ilgili şunları kaydetti:

''Menajerim bana Beşiktaş'ın yeni çalıştırıcıyla yeni bir takım kurduğunu söyledi. Bana teklif yapıldığında hiç düşünmeden kabul ettim. Beşiktaş, köklü tarihi ve müthiş taraftar topluluğuyla çok güçlü bir kulüp. Beşiktaş taraftarının önünde oynayacak olmak beni çok heyecanlandırıyor. Türkiye'de bulunduğum sürede Beşiktaş taraftarının ne kadar iyi ve ateşleyici bir topluluk olduğuna şahit oldum. Takım için her zaman en iyisini yapıp Beşiktaş'ın kazanması için mücadele edeceğim. Türk pasaportu alabilmek için benim adıma menajerim federasyonla görüşmeleri sürdürüyor. Sonuç ne olacak zaman gösterecek.''

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER