SÜPER LİG

Türk futbolunda yeni dönem başlıyor

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, Süper Lig AŞ için imzaların toplandığını bildirdi..

Türk futbolunda yeni dönem başlıyor

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, Kulüpler Birliği Toplantısı’nın ardından verilen kararlar hakkında açıklamalarda bulundu..

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:
 
“Kulüplerin çoğu zor durumda ve bu bir sır değil. Daha fazla paraya ihtiyaçları var. Bunu düzenleyecek yeni bir şeffaf düzene ihtiyaç var. Bunu sağlayacak olan Süper Lig AŞ’dir.”

Akif Çağatay Kılıç kulüplere müjdeyi verdi


“18 Süper Lig Kulübü, Süper Lig AŞ’nin kurulması konusunda hemfikirdir ve ıslak imzalar alınmıştır. İmzaları yakın zamanda cumhurbaşkanımıza ileteceğiz.”

Toplantıda Kulüpler Birliği’nden teröre karşı birlik ve beraberlik çağrısı yapılırken, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın çarğısıyla 18 Kulüp yöneticisi teröre karşı omuz omuza birliktedir mesajıyla kolkola vererek fotoğraf çektirdiler.

Toplantıda Fenerbahçe'yi Şekip Mosturoğlu ve Mithat Yenigün temsil ederken, Başkan Aziz Yıldırım ise yer almadı, diğer başkanlar ise toplantıya katıldı. 

"Süper Lig A.Ş için tüm kulüpler hemfikir"
Toplantının Kulüpler Birliği Vakfı Süperlig A.Ş. paneli kısmında da Gümüşdağ, kulüplerin zor durumda olduğunu ifade ederken, "Daha fazla paraya ihtiyaç var, bunun için de yeni bir şeffaf düzene ihtiyaç var. Bunu sağlayacak olan Süper Lig AŞ’dir. 18 Süper Lig Kulübü, Süper Lig AŞ’nin kurulması konusunda hemfikirdir ve ıslak imzalar alınmıştır. İmzaları yakın zamanda cumhurbaşkanımıza ileteceğiz. Biz yayın ihalesini yönetmek istiyoruz. Fikstürü de yayıncı kuruluş ve TFF ile beraber belirmek istiyoruz” dedi.

Süper Lig A.Ş çalışma taslağı 
Gümüşdağ, Süper Lig A.Ş hakkında bir çalışma taslağının hazırlandığını ifade etti. İşte o taslak;

Türk futbolunda yeni dönem başlıyor

Türk futbolunda yeni dönem başlıyor

Türk futbolunda yeni dönem başlıyor

Türk futbolunda yeni dönem başlıyor

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER