GALATASARAY

Tudor göreve geldi böyle oldu!

Galatasaray’da sakatlar kervanına her hafta yeni isimler ekleniyor.

Tudor göreve geldi böyle oldu!

Hakan Balta, Sneijder ve De Jong’un ardından bu kez de Semih ve Chedjou... Tudor göreve geldikten sonra sakatlar kervanına katılan isimlere her hafta yenileri ekleniyor. Oyuncuların, Hırvat hocanın ağır idman temposuna ayak uydurmakta zorlandığı belirtiliyor.

Teknik direktörlük görevine İgor Tudor geldikten sonra başlayan ağır antrenman programı, Sarı-Kırmızılı oyuncuları bir hayli zorluyor. Bu yoğun tempoya dayanamayan isimler de birer birer sakatlanıyor. İlk hafta Hakan Balta, Sneijder ve De Jong, zorlanmaya bağlı olarak sakatlık yaşamışlardı. Bu isimlere dün de Semih ve Chedjou dahil oldu.

G.Saray'da iki yıldızın menajeri İstanbul'a geldi


Kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, “İdmanda topuk ağrısı hisseden Chedjou’nun ve aynı idmanın ardından sol üst ön adale grubunda orta düzeyde zorlanma tespit edilen Semih Kaya’nın tedavisine başlandı” denildi. Kaya’nın tedavisine başlandı” denildi. 
 
‘Dayanabilen devam eder’
Bu oyunculardan Semih’in bugünkü Gençlerbirliği maçında forma giyme şansı yok. Chedjou ise Sneijder’le birlikte son kez kontrol edilecek ve maç saatine doğru oynayıp oynamayacağına karar verilecek.
 
Milliyet'in haberine göre; Takım içinden alınan bilgilere göre, futbolcular Tudor’un idman temposuna ayak uydurmakta zorlanıyor. Koşu, kondisyon ve dayanıklılık çalışmalarına ağırlık veren 38 yaşındaki çalıştırıcı ise bu tempoyu kaldırabilen isimlerle yola devam etmekte kararlı. 

Ersun Yanal'dan Galatasaray motivasyonu


Wesley Sneijder: Bugün bir kez daha kontrol edilecek. Eğer oynayabilecek durumda görülürse, 18’e alınacak ancak idman eksiği nedeniyle yedek soyunacak.
 
De Jong: Gençlerbirliği maçında oynama şansı yok. Tecrübeli futbolcu Trabzon maçına yetiştirilmeye çalışılıyor.
 
Semih Kaya: Sol üst ön adale grubunda orta düzeyde zorlanma tespit edildi, bugün forma giyemeyecek. Tedavisi sürüyor.
 
Hakan Balta: Tudor döneminde idmanda adale sakatlığı yaşayan ilk isim olan Hakan Balta kendini toparladı ve forma giyecek duruma geldi.
 
Eren de sakatlandı: Galatasaray’da sakatlar kervanına Eren Derdiyok da eklendi. Antalya maçına iğne olarak çıkan golcü futbolcunun, dün akşamki idmanda sakatlık yaşadığı belirtildi. Eren’in Gençlerbirliği maçında forma giyemeyeceği öğrenildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER