DÜNYA KUPASI

TRT'nin en büyük kıyağı ne olur?

Mesut Yar, köşesinden "Yapın bir kıyak, izleyiciye unutamayacağı bir futbol şölenini yaşatın" dedi

TRT'nin en büyük kıyağı ne olur?
GAZETECİLER.COM - Posta gazetesi yazarı Mesut Yar, bugün köşesinde ilginç bir çağrı yaptı ve "Vefa İstanbul'da bir semt adı mıdır?" sorusunu akıllara getiriyor.

Köşesinde "Ve TRT Güney Afrika'da gerçekleşen Dünya Futbol Şampiyonası'na erken giriş yaptı." diyen Mesut Yar, önceki akşam prime-time boyunca yayınlanan özel programdaki programı ele alıyor.

"Muhteşem arşiv görüntüleri ve klipler vardı. Shakira'nın şarkısı bu yazın gözdesi olacak, onu öncelikli notlar arasına düşelim... Her ne kadar uydu yayında görüntü ciddi değer kaybına uğrasa da kamu televizyonunun oralarda kurduğu sahra stüdyosu emeğe alkış gerektiren cinstendi..." diyen Yar bir de öneri getiriyor:

TRT O SPİKERLERE MAÇ ANLATTIRSIN

Bir de önerim var. Madem dünyanın en önemli spor okazyonunu yayınlıyorsunuz. Yapın bir kıyak, izleyiciye unutamayacağı bir futbol şölenini yaşatın; bakın önerim şudur... Halit Kıvanç, İlker Yasin, Ümit Aktan, Orhan Ayhan gibi yıllarını spor a vermiş efsane spikerlere en az birer maç anlattırın. Hem arşivlik bir iş çıkar, hem de ekstra zevk alırız maçlardan... Sermayeniz hepimize ait değil mi? Yapın, ben kendi hakkımı helal ediyorum size...
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER