GALATASARAY

Transferde büyük sürpriz! Belhanda’ya 7.5 milyon euro...

Sneijder'in yerine transfer edilen ancak taraftara kendisini bir türlü kabul ettiremeyen Younes Belhanda'ya Rusya'nın Starpak Moskova takımından teklif geldi.

Transferde büyük sürpriz! Belhanda’ya 7.5 milyon euro...

Sezon başı Sneijder'in yerine transfer edilen ancak taraftara kendisini bir türlü kabul ettiremeyen Younes Belhanda'ya Rusya'dan cazip bir teklif var.

Bonuslar haricinde sekiz milyon Euro bonservis bedeliyle Dinamo Kiev'den alınan Faslı 10 numara, 17 lig maçında iki gol ve altı asistle oynadı.

Belhanda

RUS EKİBİ ISRARCI: Spartak Moskova'nın İtalyan teknik direktörü Massimo Carrera, Belhanda için ısrarcı olunca Rus ekibi, Galatasaray'ın kapısını 7 milyon 500 bin euroluk teklifle çaldı.

Rusya'da transfer döneminin 22 Şubat'a dek sürmesi transferi kolaylaştıran bir diğer faktör olarak öne çıkarken, Galatasaray'ın vereceği yanıt merak konusu oldu. Öte yandan Spartak Moskova hücum hattını Anderlecht'ten Hanni ile güçlendirdi. Yıldız oyuncusu Quincy Promes'in transferi için ise Southampton'dan 30 milyon euroluk teklif bekliyor ve görüşmeler sürüyor

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER