TRABZONSPOR

Trabzonspor'un Lucescu planı çok başka

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın vaatleri arasında yer alan Mircea Lucescu'nun takımın başına geçeceği bilgisi doğru, ancak çok farklı bir şekilde.

Trabzonspor'un Lucescu planı çok başka

Trabzonspor'da başlayan Muharrem Usta dönemiyle birlikte Mircea Lucescu heyecanı başladı.

Başkanın her açıklamasında Rumen teknik adama atıfta bulunmasının arkasındaki sır da ortaya çıktı. Usta'nın hali hazırda 71 yaşında olan Lucescu ile teknik direktörlük değil sportif direktörlüğün daha üzerinde olan CEO'luk görevini teklif ettiği bildirildi.

Trabzonspor'a sürpriz hoca adayları

TAKIMIN BAŞINA OĞLU GEÇECEK

Lucesu, Trabzonspor'a hali hazırda Yunanistan'ın Xanthi takımını çalıştıran 46 yaşındaki oğlu Razvan Lucescu ile birlikte gelecek. Razvan takımı çalıştırırken, Trabzonspor'da parayı da Lucescu yönetecek.

SHAKHTAR'DAKİ SİSTEMİ GETİRECEK

Rumen teknik adam Shakhtar'a getirdiği sistemi Trabzon'a getirecek. Brezilya'dan gelecek vaat eden futbolcuları transfer ettirecek.

Sadece para harcayan değil aynı zamanda kazanan da bir takım yaratacak. Brezilya'dan gelen futbolcular aynen Shakhtar'da olduğu gibi alınacak, pişirilecek sonra da Avrupa piyasasına sunulacak.

Rumen teknik adamla, "kazan-kazan" formülü hayata geçecek.

UEFA kararı açıkladı! Trabzonspor CAS'a gidiyor

"TÜRK OLDUĞUNA EMİN MİSİN?"

Muharrem Usta'nın, Lucescu ile yaptığı toplantılarda bu teklifi bizzat sunduğu, hatta Rumen teknik adamın, "Türkiye'de bu mantalitede bir başkan. Hayret başkan sen Türk olduğuna emin misin?" şeklinde bir espri bir yaptığı gelen bilgiler arasında.

Yorumlar
TREND HABERLER