TRABZONSPOR

Trabzonspor'da Novak şoku

Trabzonsporu futbolcu Filip Novak, sağ ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle idmanı yarıda bıraktı.

Trabzonspor'da Novak şoku

Teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz  Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlıkları bulunan Onazi, Pereira,  Abdülkadir Ömür, Amiri ve Tayyip Ebrar Cumur katılmadı.
 
Aytemiz Alanyaspor maçında 90 dakika forma giyen oyuncular, koşu  yaparak idmanı tamamlarken diğerleri yarı sahada çift kale maç yaptı.
 
Novak ve Ibanez sakatlandı
 
Çift kale maçta Çek oyuncu Filip Novak ile Arjantinli Luis Ibanez,  sakatlık geçirerek antrenmanı tamamlayamadı.
 
Ligin 20. haftasındaki MKE Ankaragücü maçında sol ayak parmağından  yaşadığı sakatlığın ardından bugün takımla ilk çalışmasına çıkan sol bek  oyuncusu, Rodallega ile girdiği ikili mücadele sonrası yerde kaldı. Bu kez sol  ayağına darbe alan Çek futbolcu, tedavisinin ardından soyunma odasına gitti.
 
Takımda sol bek oyuncusu Luis Ibanez de ikili mücadele sonrası  yaşadığı sakatlığın ardından antrenmanı yarıda bırakan bir diğer futbolcu oldu.
 
5 oyuncu altyapıya gönderildi
 
Trabzonspor'da 5 genç oyuncu altyapıya gönderildi.
 
Bordo-mavili takımda bir süre antrenmana çıkan oyunculardan Kerem  Baykuş, Berkay Sefa Kara, Oğuzhan Açıl, Behlül Aydın ve Koray Kılınç, çalışmada  yer almadı.
 
Bu futbolcuların tekrar altyapıya gönderildikleri ve zaman zaman  yeniden A takımda antrenmanlara çıkabilecekleri öğrenildi.
 
Bu arada Siirt Valisi Ali Fuat Atik, "Kardeş Şehir Projesi" kapsamında  geldiği Trabzon'da, Trabzonspor Kulübünü ziyaret etti.
 
Bordo-mavili takımın antrenmanını izleyen Vali Atik'e, kulüp futbol  şube sorumlusu Haluk Şahin ve teknik direktör Ünal Karaman tarafından ismi yazılı  Trabzonspor forması hediye edildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER