TRABZONSPOR

Trabzonspor'da kritik dönem

Trabzonspor’da kongre rüzgarları esmeye devam ediyor... Cumhurbaşkanı Erdoğan, beklentilerin aksine, “Herkese eşit mesafedeyim. Önemli olan camianın durumu, benim adayım olmaz” diyerek eşit mesafede durdu. Hem Usta’nın durumu hem de diğer adayların geleceği belirsiz.

Trabzonspor'da kritik dönem

Trabzonspor, 7-8 Nisan’da belki de son dönemlerinin en kritik kongrelerinden birine girecek. Şu an için ne Başkan Muharrem Usta aday ne de yeni bir isim ‘ben varım’ diyor.

Bu tablonun en büyük gerekçelerinden biri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tavrıydı. Önceki gün il konresi için Trabzon’a giden Erdoğan’ın Trabzonspor camiasının önde gelen kişileriyle görüşmesi ve başkan adaylığı noktasında bir isim üzerinde konuşması bekleniyordu. Ancak olmadı... Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ne mevcut yönetimle ne de diğer aday adayı isimlerle görüşmediği belirtilti.

‘Kimseyi seçmem’ : Cumhurbaşkanı’nın yakın çevresine, “Trabzonspor, Türk futbolunun önemli camialarından biri. Türkiye’de spor ve futbol adına her camiaya ihtiyacımız var. Benim bir başkan adayının yanında olmam söz konusu değil. Sadece Trabzonspor için kongrenin iyi geçmesini diliyorum. Seçilecek başkana da elimizden gelen ve her kulübe olan desteğimizi veririz” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Onur Kıvrak Tabzonspor tarihine geçiyor

Yorumlar
TREND HABERLER