FENERBAHÇE

Trabzon maçı öncesi Fenerbahçe'de Neustadter sürprizi

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal Serdar Aziz'in sakatlığı sonrası arayışa girmişti.. Herkes başka isim düşünürken dün özel olarak ilgilendiği Neustadter’in performansından son derece memnun kaldı. Neustadter ilk 11'de oynayabilir..

Trabzon maçı öncesi Fenerbahçe'de Neustadter sürprizi

Ersun Yanal, zorlu Trabzonspor maçı öncesinde kadroyu şekillendirmeye başladı. Serdar Aziz'in yokluğunda Neustadter'a şans vermeye karar verdi.. Ayrıca deneyimli teknik adam kaleyi yine, Alanya’da tarihi hezimeti önleyen Harun Tekin’e emanet edecek.

YANAL'DAN SÜRPRİZ TERCİH

Yanal, Serdar Aziz’in sakatlığında sürpriz bir tercih yapabilir. 57 yaşındaki çalıştırıcı, Alanya maçında ikinci yarıda oyuna giren ve peş peşe büyük hatalar yapan Sadık Çiftpınar yerine Roman Neustadter’i görevlendirebilir.

Roman Neustadter

PERFORMANSI İLE GÖZ DOLDURDU

Ersun Yanal’ın dün özel olarak ilgilendiği Rus savunmacı, idman performansıyla da göze girdi. Orta sahada Jailson’un 11’e dönmesi bekleniyor. Sambacı’nın Tolgay’ın mı yoksa Eljif Elmas’ın yerine mi oynayacağı ise belirsiz. Sarı-Lacivertliler’de sarı kart cezasını Alanya maçında çeken Soldado da formasına kavuşacak.

Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER