KAYSERİSPOR

Tolunay Kafkas'a istifa çağrısı; Şerefin varsa...

Kayserispor'da taraftarlar, Tolunay Hakkı Kafkas ile ligin sonunun gelmeyeceği düşüncesinde.

Tolunay Kafkas'a istifa çağrısı; Şerefin varsa...

Yıllar önce Kayserispor'da görev yapan ve Kayserispor'un tarihinin en önemli kupası Ziraat Türkiye Kupası'nı kazandıran Teknik Direktör olan Tolunay Hakkı Kafkas, zor günler geçiriyor.  

Sezon başında Kayserispor'da ikinci kez göreve gelen Tolunay Hakkı Kafkas, her fırsatta "Bu sezon hedefimiz kümede kalmak" dese de geride kalan 10 haftada taraftara yaranamadı.

Taraftar hesap sordu Kafkas küfür ettiKayserispor'da 0-0 biten Çaykur Rizespor maçı sonrasında gerginlik vardı.

Kafkas sinirlendirdi
Süper Lig'de oynanan 10 maçta 2 galibiyet 3 beraberlik 5 yenilgi alan ve sahasında hiç kazanamayan Kayserispor'da taraftarlar, Tolunay Hakkı Kafkas ile ligin sonunun gelmeyeceği düşüncesinde. Kafkas'ın oyun sistemini ve sahaya çıkardığı 11'i beğenmeyen taraftarlar, son oynanan Çaykur Rizespor maçı sonrasında yine isyan etti. Sergilenen futboldan son derece rahatsız olan sarı kırmızılı taraftarlar, Rizespor maçı bitişi sonrasında "Bu takım ne zaman çift santrfor oynayacak" diye serzenişte bulundu. Ancak Kafkas'ın (iddialara göre) taraftara küfürle cevap vermesi sinirleri iyice gerdi.

Tepkiler yağıyor
Kafkas'ın küfür ettiğini iddia eden taraftarlar, Başkan Recep Mamur ve yöneticilerin bulunduğu locaya dönerek, "Küfürbaz hoca istemiyoruz. Gönderin. Başka hoca mı yok" diye tepki göstermesi sosyal medyada büyük yer buldu.  

Sitemizde yeralan haberi doğrulayan taraftarlar, teknik direktör Kafkas'a kin kusmaya başladı. Bazı taraftarların, "Evet küfür etti. Görgü şahidiyim" dediği Kafkas için, Kayserispor taraftarlarının sosyal paylaşım sitesinde en çok kullandığı Kayserisporfan ve Kapalı Kale sayfası çok ağır ithamlarda bulundu. 

Tolunay Hakkı Kafkas

İstifaya davet
Kayserisporfan sayfası, Teknik Direktör Tolunay Hakkı Kafkas'ı istifa etmeye çağırarak "Şerefin varsa istifa et" başlığıyla duyuru yayınladı. Duyuruda Kafkas'ın taraftarlara yönelik takındığı tavrı eleştiren sayfa yetkilileri, teknik direktör değişikliğinin Kayserispor'a fayda getireceği kanısındalar. Diğer yandan her fırsatta Kapalı Kale taraftar grubu ile iyi ilişkiler içerisinde olduğunu ve kendilerine destek verdiğini ifade eden Tolunay Hakkı Kafkas, teşekkür ettiği taraftar grubundan da tepki gördü. Kafkas'ın her maç sonrasında "Kendilerine teşekkür ediyorum" dediği Kapalı Kale grubunun üyelerinin kullandığı Facebook sayfasında "Onurun varsa istifa et" çağrısı yapıldı. Her iki sayfada gerçekleştirilen paylaşımlara bir çok yorum yapan üyeler de Kafkas'ın Kayserispor'dan istifa ederek görevi bırakması gerektiğine inanan görüşleri savundu.

Kafkas ne yapacak?
Şimdi gözler Tolunay Hakkı Kafkas'ta.. Her maç sonrası olduğu gibi Çaykur Rizespor maçı sonrasında da sergilenen futboldan memnun olan ancak yine kazanamamaktan şikayetçi olan ve "Daha iyisini yapmak için daha çok çalışmalıyız" diyen tecrübeli teknik adamın, bu tepkilere nasıl bir cevap vereceği merakla bekleniyor. Ancak görülen o ki, taraftar ile Kafkas arasındaki sıcak diyalog kaybolacak, arada soğuk rüzgarların esecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER