KAYSERİSPOR

Tolunay Kafkas Gaziantepspor maçının 11'ini belirledi

Tolunay Hakkı Kafkas, Gaziantepspor maçında sahaya süreceği 11'ini belirledi.

Tolunay Kafkas Gaziantepspor maçının 11'ini belirledi

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Hakkı Kafkas, yarın oynanacak Gaziantepspor maçında sahaya süreceği 11'ini belirledi.

Kafkas, 3 önemli eksiği olduğu maçta mecburen farklı bir kadro sahaya çıkaracak.

3 önemli eksik

Yarın Kayseri'de oynanacak Gaziantepspor maçının hazırlıklarını tamamlayan Kayserispor, kampa girdi. Son çalışmasını gerçekleştiren Sarı Kırmızılı ekipte sakatlığı bulunan Vanderley, Furkan Özçal ve kolu kırılan Samba Sow maç kadrosunda yer alamayacak. Bu üç önemli eksiğini gidermenin telaşına düşen Kafkas, çareyi o futbolcuları kadroya alarak buldu. Kafkas, orta alanda Srdan Mijailovic ile Adnane'yi yan yana oynatacak. Forvette ise yine Oliveira görev yapacak. 

Kayserispor - Gaziantepspor maçı ne zaman nerede saat kaçta?

Abdülaziz kaleye

Kafkas'ın sürpriz bir karar daha alarak kaleci Ali Ahamada'yı yedekler arasına alacak. Ahamada'nın yerine ilk 11'de Abdülaziz Demircan sahaya çıkacak. Ahamada'nın hafif bir sakatlığı olduğu ve bundan ötürü Abdülaziz'in sahaya çıkacağı bilgisine ulaşıldı. Ahamada'nın maç saatinden yapılacak son kontrolden sonra iğne ile oynama olasılığı da mevcut.

Kafkas'ın 11'i

Kayserispor'un yarınki maçta sahaya Abdülaziz Demircan, Zeki Yavru, Mabiala, Mustafa Akbaş, Ömer Bayram, Srdan Mijailovic, Adnane, Deniz Türüç, Diego Biseswar, Diego Lopez ve William Oliveira ile çıkması bekleniyor. Yedeklerde ise Ahamada, Cem Can, Marko Simic, Berkan Emir, Oğulcan Çağlayan, Sinan Bakış, Birol Parlak yeralacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER