BEŞİKTAŞ

TFF açıkladı! Şenol Güneş Milli Takım'ın başına geçti

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre Şenol Güneş A Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevine getirildi.

TFF açıkladı! Şenol Güneş Milli Takım'ın başına geçti

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre Şenol Güneş A Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevine getirildi. TFF Yönetim Kurulu, 1 Haziran 2019 tarihinden itibaren göreve gelecek olan Şenol Güneş'le 4 yıllığına anlaştığını belirtti.

Ayrıca açıklamada Şenol Güneş ile yapılan bu anlaşmanın Türk futbolu için hayırlı olmasını dileği iletildi. 

Ne kadar alacak?

Şenol Güneş isminin açıklanmasının ardından herkesin merak ettiği konu bu oldu. TFF sitesinde yapılan açıklamada her nedense Şenol Güneş'in alacağı rakam yer almadı. 

TFF'nin sitesinde yer alan resmi açıklama şöyle:

''TFF Yönetim Kurulumuz, A Milli Takımlar Teknik Direktörlüğü görevi için Sayın Şenol Güneş ile 1 Haziran 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası ve 2022 Dünya Kupası'nı kapsayacak şekilde 4 yıllık anlaşma sağlamıştır.''

Şenol Güneş Milli Takımı 2003 yılında dünya üçüncüsü yapmıştı. Güneş 2000 - 2004 yılları arasında milli takımın başındaydı.

Şenol Güneş ne demişti?

Şenol Güneş, daha önce Milli Takım'la ilgili yöneltilen soruya şu cevabı vermişti; "Burayı bırakmadan bir yere gidemezsiniz. 'İki takımı beraber çalıştırmam.' demiştim, hala aynı düşüncem geçerli".

Mart ayında iki maç oynanacak

A Milliler, 22 Mart'ta Arnavutluk ile deplasmanda, 25 Mart'ta da Moldova ile Eskişehir'de karşılaşacak. TFF açıklamasında bu maçlarda takımın başında kimin olacağı belirtilmedi.

Milli Takım ile anlaşan Şenol Güneş'in Beşiktaş'ın Teknik Direktörlüğü'nden istifa edip etmeyeceği merak konusu.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER