FENERBAHÇE

Tarihi protesto! Fenerbahçe'ye ulaşılamıyor

Fenerbahçe Kulübü, 4 Nisan 2015'te takım otobüsünün kurşunlanmasını protesto ediyor. Fenerbahçe TV yayın yapmazken, sosyal medya hesapları ve resmi site donduruldu.

Tarihi protesto! Fenerbahçe'ye ulaşılamıyor

Fenerbahçe Televizyonu, bu sabaha karşı yayınını durdurdu. Kulübün başta internet sitesi olmak üzere Twitter, Facebook, Instagram ve Youtube hesaplarındaki tüm içerikler de askıya alındı.

Ayrıca Fenerium mağazaları kapalı, camları karartılmış. Kadıköy'de Yoğrutçu Parkı'nda bulunan Alex de Souza heykelinin de üstü kapatılmış.

Kurşunlanma olayına gönderme

Bu sessizlik aynı zamanda 4 sene önce bugün, Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüsünün Çaykur Rizespor maçı dönüşü kurşulanmasıyla ilgili olduğu yönünde de yorumlandı.

Kampanya bu akşam tanıtılacak

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, bu akşam kulübün "Fener Ol" projesini saat 19:07'de tanıtacak. Tanıtıma ünlü isimlerin de katılması bekleniyor. Sarı lacivertliler bu kampanyayla uzun vadede 1 milyar liraya kadar gelir elde etmeyi planlıyor.

Neler yaşanmıştı?

Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile karşılaşan Fenerbahçe Futbol Takımı, (Maç 5-1 Fenerbahçe lehine sonuçlanmıştı) Trabzon Havalimanı'na gitmek için otobüs ile Rize'den Trabzon'a hareket etmişti. Futbolcu ve yöneticileri taşıyan Ufuk Kıran (41) yönetimindeki otobüs Sürmene İlçesi girişinde taşlı ve silahlı saldırıya uğramıştı.

Fenerbahçe kafilesi ölümden dönmüştü

Camlarına taş isabet eden otobüse bir başka araçtan pompalı bir tüfekle ateş edildiği de belirtilmiş, saldırıda başından yaralanan otobüs şofürü Ufuk Kıran, otobüste bulunan Fenerbahçe takımının güvenlikçilerinin de yardımıyla aracı güçlükle durdurmuştu. Otobüste bulunan Fenerbahçe takımının doktoru tarafından ilk müdahalesi yapılan Kıran, önce Sürmene Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış, daha sonra da Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi'ne sevk edilmişti.

TREND HABERLER
Yorumlar 3 yorum
TREND HABERLER