KAYSERİSPOR

Taraftar hesap sordu hoca özür diledi

Kayserispor taraftarı, tesislere giderek Kafkas ve oyunculardan hesap sordu.

Taraftar hesap sordu hoca özür diledi

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Hakkı Kafkas, taraftarın gönlünü aldı. Geride kalan hafta Kayseri'de oynanan Kayserispor-Çaykur Rizespor maçının bitiş düdüğü sonrasında, kendisine "ne zaman çift santrfor oynatacaksın" diye bağıran taraftara küfürle cevap veren teknik direktörü Tolunay Hakkı Kafkas, taraftara yönelik yaptığı bu hareketten ötürü açıklama yaptı.

Kafkas özür diledi
Kayserispor'a moral vermek ve futbolculardan galibiyet sözü almak için Kadir Has Tesisleri'ne giden Kayserispor taraftarlarına yönelik kısa bir açıklama yapan Kafkas, "Hepimiz insanız. Hepimiz hatalar yapabiliriz. Davranışımı tasvip etmiyorum. Tahriklere prim vermemem lazımdı. Bundan ötürü taraftarımızdan özür diliyor ve desteklerini her zaman görmek istiyoruz" dedi.  

Kayserispor-Tolunay Hakkı Kafkas

Kayserispor'un en büyük taraftar kitlesi olan Kapalı Kale taraftarlarının takıma verdiği destekten ötürü son derece memnun olduğunu ifade eden Kafkas, "İyi futbol oynarken kazanamıyor olmak ve hatalara kurban olmak sinirlerimizi bozuyor. Bundan ötürü hata yapabiliyoruz. Ancak biz bir aileyiz ve amacımız Kayserispor'un başarısı. İnşallah elbirliği ile başarıya ulaşacağız" dedi. 

Kayserispor-Tolunay Hakkı Kafkas

Futbolculardan söz alındı
Kafkas'ın bu davranışı sonrasında kendisine alkışlarla destek veren Kayserispor taraftarı, sonrasında da idman başında futbolcuları çağırarak başarı sözü aldı. Kapalı Kale Taraftar Grubu Sözcüsü Yavuz Soner Coşkun, "Antalyaspor maçında galibiyet istiyoruz. 3 puanı almanız için biz, sizi yalnız bırakmayacağız. Oynayın, yürekten oynayın. Sizden sadece galibiyet istiyoruz. Galibiyeti bize armağan edin" dedi. Futbolcuların galibiyet sözü üzerine taraftarlar, futbolculara "Forma için oyna.. Kayserispor, bizim için oyna, forma için oyna" tezahüratları yaptıktan sonra tesislerden ayrıldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER