DİĞER HABERLER

Survivor'ın yıldızı Atakan rakibini ilk raundda nakavt etti!

Survivor 2016 şampiyonu olan milli kick bokscu Çağan Atakan Arslan, Hollandalı rakibini ilk raundda nakavt etti.

Survivor 2016 şampiyonu olan milli kick bokscu Çağan Atakan Arslan, Hollandalı rakibi Guillermo Blokland’ı ilk raundda nakavt etti. 'Avatar' lakaplı başarılı sporcu, Hollandalı rakibi Guillermo Blokland karşısında aldığı galibiyet sonrası gözyaşlarını tutamadı.

Türk bayrağı ile kupasını kaldıran Atakan Arslan, "Rakibime selam vermek için elimi uzattığımda centilmenlik dışı bir harekette bulundu ve bana vurarak maçın başında nakavt ile yeniyordu. Daha sonra kendimi toparladım ve üstüme gelirken kontra yaparak nakavt ettim, yerden kalkamadı. O anda salonda yaşanan coşkuyu hiçbir zaman unutmayacağım. Maçtan sonra binlerce tebrik mesajı geldi. Bana destek olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

------------------------------------------------------------------------------------------------

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Yorumlar
TREND HABERLER