KAYSERİSPOR

Süper Lig'in en çok gol yiyen takımı

Spor Toto Süper Lig'de 6 hafta geride kaldı. 18 takımın mücadele ettiği Süper Lig'de 6 hafta boyunca oynanan maçlarda en çok gol yiyen takımlar arasında Kayserispor da var.

 Süper Lig'in en çok gol yiyen takımı

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in en çok gol yiyen 3 takımından birisi oldu.

Geride kalan 6 haftada oynanan maçlarda kalesinde 13 gol gören 3 takım var. 6 maçta 7 puan toplayan Alanyaspor, 6 maçta 5 puan toplayan Kayserispor ve 6 maçta 4 puan alabilen Kasımpaşa, kalesinde 13 gol gören 3 ekip oldu. Ligin 18. sırasında bulunan Antalyaspor, kalesinde 11 gol görürken Trabzonspor da ağlarında 10 gol gördü.

Kayserispor rakamları
kayseritempo'nun haberine göre; Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'de yer aldığı son 3 sezonun en kötü averajına sahip. Küme düştüğü 2013-2014 sezonunun ilk 6 haftasında 5 gol atıp 9 gol yiyerek 5 puan toplayan Kayserispor, geride kalan sezon ise 6 maçta 4 gol atıp 6 gol yiyerek 5 puan hanesine yazdıran Kayserispor, bu sezon ise 8 gol atıp kalesinde 13 gol gördü ve 5 puan topladı. Sarı Kırmızılıların averajı ise -5

En az gol yiyen takımlar
Süper Lig'in 6 haftasında en az gol yiyen takım lig lideri Medipol Başakşehir ile ligde 5. sırada bulunan Gençlerbirliği oldu. 6 maçta sadece 3 gol kalesinde gören bu iki takımı, 5'er golle Galatasaray ile Osmanlıspor takip ediyor.

En çok gol atan takımlar
Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 6 haftada en çok gol atan takım lig lideri Medipol Başakşehir ile ikinci sıradaki Beşiktaş oldu. Bu iki takım da rakip filelere 14'er gol atarken Galatasaray da 12 gol ile bu iki takımı takip etti. Karabükspor ile Fenerbahçe de, 11'er gol atan iki ekip oldu. Kayserispor ise rakip filelere 8 gol atmayı başardı.

En az gol atan takımlar
Süper Lig'de bu sezon geride kalan 6 haftada rakip filelere en az gol atan takımlar ise Trabzonspor, Akhisar Belediyespor ve Çaykur Rizespor oldu. Bu takımlar rakiplerine sadece 3 gol atabildiler. Antalyaspor ile Adanaspor da, 6 hafta boyunca rakiplerine sadece 5 gol attılar.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER