AKHİSAR

Skandal karar yaktı! Sezon sonuna kadar maç yok

Tolga Özkalfa ve yardımcısı Cevdet Kömürcüoğlu'nu ağır cezalar bekliyor...

Skandal karar yaktı! Sezon sonuna kadar maç yok

Akhisar maçında Kasımpaşa'nın net golünü iptal eden yardımcı hakem Cevdet Kömürcüoğlu'na sezon sonuna kadar maç verilmeyecek. Kömürcüoğlu ayrıca alt klasmana düşürülecek.

Kasımpaşa'nın Akhisar Belediye'ye 1-0 yenildiği maçta, skandal bir kararla Paşa'nın yüzde yüz bir golünü geçerli saymayan orta hakem Tolga Özkalfa ve yardımcısı Cevdet Kömürcüoğlu'nu ağır cezalar bekliyor...

Cevdet Kömürcüoğlu

Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK), Özkalfa'ya en az 4 hafta Süper Lig'de maç vermeyeceği öğrenildi. Manisalı olmasına rağmen Manisa ekibi Akhisar'ın maçına atanan ve Özkalfa'yı yanlış yönlendirerek Paşa'nın golünün iptal edilmesine sebep olan kıdemsiz yardımcı hakem Cevdet Kömürcüoğlu'nun ise sezon sonuna kadar Süper Lig'de görev alamayacağı ve sezon sonu da bir alt klasmana düşürüleceği belirtildi.

Cevdet Kömürcüoğlu

HAKEMİ YANLIŞ YÖNLENDİRDİ

Süper Lig'in 12. haftasında oynanan Akhisar Belediye-Kasımpaşa maçında 80. dakikada Koita'nın attığı nizami gol, Cevdet Kömürcüoğlu ile Tolga Özkalfa iş birliğiyle iptal edilmiş, Paşa hakemler yüzünden yenilmişti. İkili, önce golü birlikte verirken, santraya doğru koşan Kömürcüoğlu, bir anda durup ofsayt bayrağını kaldırarak buz gibi golü iptal ettirmişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER