MİLLİ TAKIM

Skandal! Görüntülerde sansür uygulandı

Maçı yayınlayan ve dağıtan Fransız rejisi, görüntülerde sansür uyguladı! Özgürlükçü Fransızlar (!), A Milli Takımımız’ın goldeki asker selamını ekranlara getirmedi.

Skandal! Görüntülerde sansür uygulandı

Fransa’da tarihi akşamlardan birini yaşadık. 2020 yolunda Konya’da eze eze yendiğimiz Horozlar’a ilk yarıda biraz fazla pozisyon verdik ama kalecimiz Mert ile savunmamız devleşti, ikinci devrede şartlar eşitlendi. 76’da ilk hatamızda golü yedik, ancak 30 bin taraftarımızın müthiş desteğiyle Ay-Yıldızlılar hiç pes etmedi.

Sadece 5 dakika sonra sağ bekimiz Kaan Ay han sol açıkta nefis bir kafayla durumu beraberliğe getirdi. Gecenin finalinde Fransa’dan, son Dünya Şampiyonu’ndan 4 puan almış, zirvedeki yerini ko rumuş bir Türkiye olarak ayrıldık! 

Maçı yayınlayan ve dağıtan Fransız rejisi, görüntülerde sansür uyguladı! Özgürlükçü Fransızlar (!), A Milli Takımımız’ın goldeki asker selamını ekranlara getirmedi. Yetmedi, skandal maç sonunda da devam etti! Oyuncularımız, seyircimizin bulunduğu tribünlere koştu, yine asker selamı verdi ama Fransız rejisi yine ‘yokmuş’ gibi davrandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER