AVRUPA LİGİ

Şenol Güneş'ten transfer müjdesi

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunun rövanş mücadelesinde B36 Torshavn ile karşılaşacak Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. Güneş: "Slimani şimdi konuşuluyor, yazılıyor, alabiliriz" ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş'ten transfer müjdesi

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunun rövanş mücadelesinde Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn ile karşılaşacak Beşiktaş'ta maç öncesi teknik direktör Şenol Güneş basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"Necip örnek futbolcu" : "Necip oynar oynamaz bu ayrı bir şey ama örnek bir futbolcu. Necip zaman zaman kadroya girmedi, zaman zaman en kritik maçta oynadı. Bu durum onun kötü bir futbolcu olduğunu göstermez"

"Bizimle daha çok çalışan arkadaşlar sahada olacak" : "Torshavn karşısında nasıl bir futbol oynayacağımıza bakacağız, bunu göreceğiz. Resmi bir maç sonuç olacak. Rakip hırslı oynuyor, sert oynuyor, orada bile skor 2-0 iken savunma ağırlıklı oynadılar. Bizimle daha çok çalışan arkadaşlar yarın sahada olacak"

"Gomez vardı, Cenk onun önüne geçti" : "Bazı mevkilerde sıkıntı var, forvette 5 futbolcumuz var. Hangisine şans verirsiniz? Hepsi ayrı ayrı iyi oyuncular ama önemli olan daha iyi olup diğerinin öne geçmesi. Gomez vardı, Cenk onun önüne geçti"

"Negredo iyi oynasa Vagner'in kalmasına..." : "Larin geçen sezon kısa süre aldı, iyi göründü ve şimdi de o şansı kullanıyor. Bakacağız. Hangisi daha iyiyse onu oynayacağız. Negredo iyi oynasa Vagner'in kalmasına, Vagner iyi oynasa Negredo'nun kalmasına gerek yok. Larin, Mustafa, Umut, Negredo ya da Love benim için fark etmez. Hepsi Beşiktaş'ın oyuncusu ve bu takıma katkı sağlamasını bekliyoruz"

Beşiktaş'ta yeni transfer için toplu imza töreni yapıldı



"Kaleci transferi şu anda gündemde değil" : "Fabri'nin gitmesi bizim gündemimizde yok. Kaleci transferi de şu anda gündemde değil, Tolga'dan da memnunum, gayet iyi gidiyor, sözleşmesi de devam ediyor. Kalecinin durumunu bir sıkıntı olarak görmüyorum. Aynı parayı verip Fabri gibi bir kaleci almak doğru değil"

"Fernando Muslera iyi bir kaleci" : "Fransa - Uruguay maçına bakarsan Fernando Muslera'ya kötü kaleci dersin ama Fernando Muslera iyi bir kaleci"

"Slimani konuşuluyor, yazılıyor, alabiliriz" : "Negredo ve Vagner Love iyi oyuncu. Slimani şimdi konuşuluyor, yazılıyor, alabiliriz, maliyeti yüksek ama buraya geldiği zaman olmayabilir, verim alamayabiliriz. Negredo da böyle bir oyuncu"

Şok gerçek! Camp Nou havaya uçurulacaktı


"Şu anda santraforumuz kim? Belli değil" : "Vida gider mi, başka biri gider mi? Bilmiyorum. Geçen sezon da bu sıkıntıyı yaşadık, bugün de yaşıyoruz. Sezon başlayacak şu anda santraforumuz kim? Belli değil"

Basın toplantısına katılan Necip Uysal: "Benim için fark etmiyor. Stoper de oynarım ön libero da, hocamız ne karar verirse orada oynarım." ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER