FUTBOL

Şenol Güneş'ten Fenerbahçe için bomba tespit

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe'nin iki stoper bir orta saha takviyesine ihtiyacı olduğunu söylerken ''Adamları çok ama nitelik olarak, kalite olarak düşük.” yorumunda bulundu.

Şenol Güneş'ten Fenerbahçe için bomba tespit

Beşiktaş’ın Udinese ile yaptığı hazırlık maçını izlemek için tribündeki yerini alan A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, karşılaşmanın devre arasında yorumlarda bulundu.

Çevresindekilerle birlikte gündeme dair sohbet eden tecrübeli çalıştırıcı, Fenerbahçe’nin kadro yapılanması ve son durumu hakkında açıklamalar yaptı.

“İki stopere, bir orta sahaya ihtiyaçları var” 

Fenerbahçe’nin savunmada eksik olduğunu dile getiren Güneş, “İki stopere, bir orta sahaya ihtiyaçları var” ifadelerini kullanırken forvet hattında Vedat Muriqi, Garry Rodrigues, Victor Moses ve Deniz Türüç isimlerinin etkili olabileceğini belirtti.

''Adamları çok ama nitelik olarak, kalite olarak düşük''

Ancak sarı lacivertlilerin en az iki transfer yapması gerektiğini söyleyen Güneş, “En azından iki oyuncu almaları lazım. Bir orta saha, bir stoper. O zaman ekonomik olarak da kazanırlar. Sol bekte sıkıntı var. Çok adam aldılar. Adamları çok ama nitelik olarak, kalite olarak düşük.” yorumunda bulundu.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER