BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş'ten Caner Erkin açıklaması!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1-1 berabere kaldıkları Fenerbahçe derbisinin ardından açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'ten Caner Erkin açıklaması!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları Fenerbahçe derbisinin ardından açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'in maç sonu ilk açıklamaları şöyle:  "Üzgünüz çünkü kazanabileceğimiz bir maçtı. Oyunu kapatarak başlayıp hızlı çıkmayı düşündük. İlk yarı oyunu kapattık ama çok az pozisyon vardı. Daha iyi atak yapıp daha çok şans bulabilirdik. İkinci yarı daha iyi oynarken hücumda pozisyon bulamadık. Rakibin kanatlardan geleceğini biliyoruz. Öyle bir gol yememiz onları oyuna ortak etti. Hem moral hem seyirci desteği olarak avantaj yakalayabilirlerdi."

Kadıköy'de Caner Erkin aleyhine küfürlü tezahürat!

"Caner hakeme 'hadi be' demiş herhalde" : "1-0'dan sonra hiç beklenmeyen şekilde yediğimiz golle oyun döndü. Yapacak bir şey yok. Özellikle hücuma çıkarken çok kayıp yaptık, rakibin hücuma çıkarkenki boşluklarını değerlendiremedik. Gökhan yanıma geldiğinde 'top benden çıktı' dedi, 'hakeme söyle değiştirsin' demiştim, söyledi ama hakem 'kararımı verdim' dedi herhalde. Caner de hakeme 'hadi be' demiş herhalde, ne demişse, bana söylenen o. Gelirken içeri sinirliydi, o da bana söylemedi."

Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı golleri ve geniş özeti

Yorumlar
TREND HABERLER