BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş'ten Aziz Yıldırım itirafı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, bomba itiraflarda bulunurken Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la ilgili de çarpıcı açıklamalar yaptı.

Şenol Güneş'ten Aziz Yıldırım itirafı

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Şenol Güneş, ikinci şampiyonluk sezonunun öyküsünü Hürriyet’e anlattı.

Konuşmasında diğer kulüplerle ilişkilere de değinen Güneş, Fenerbahçe ile dostane diyalogdan yana olduğunun altını çizerken, bilinmeyen bazı konuları da açıkladı.

'SUÇU TRABZON İSNAT ETMİYOR Kİ!'

"Ortak değerleri çoğaltmamız lazım. Ortamı germeyeceğiz, taraftarın da buna alışması lazım. Bunu germeye gerek yok. Daha dostane ilişkilerden yanayım. Ama bu son olaylar çok kötü oldu. Onların Trabzon'a kızmalarını doğru bulmuyorum. Kendilerinin sorunları. Sen Trabzonspor ile niye kavga ediyorsun? Sana suç isnat eden Trabzon değil ki. Polis mi yapıyor,savcı mı, hakim mi neyse, kim yapıyorsa... Niye yapıyor? Sen orada görünüyorsun. Orada ispatla. Şimdi diyorsun ki yok. O gün de var diyorlar. Ben bilmiyorum ki! Aklanıp aklanmadığını bilmiyorum. Zaten usulden gidiyorsun, esastan gitmiyorsun ki!"

Şenol Güneş

'TRABZON'UN KENDİSİYİM, FENERBAHÇE'YE SAYGILIYIM'

"Kaç defa Trabzonspor'da görev aldım. Ben Trabzon'un kendisiyim. Benim orada olmam, oralı olmam, orayı sevmem işimi engellemez. Benim tanıdığım Trabzonspor, Trabzon öyledir. Trabzon'un büyüklüğü böyle olmuştur. İstanbul'da Fenerbahçe semtinde oturuyorum. Çok saygı duyuyorum. Bunları sunmak lazım. İnsanları kavga ettiriyorlar. Yönetici delegeler tanıyorum. Ortak değerleri çoğaltmamız lazım. Mehmet Topal'ı da herkes seviyor. Taraftarın buna alışması lazım."

TUDOR, BEŞİKTAŞ'I KISKANIYOR, ÇÜNKÜ...'

"Niye açtım bu konuyu? Çünkü bunlar olunca kavgalar büyüyor. Fenerbahçe-Galatasaray kavgasında da böyle. Ben geçen gün Euroleague şampiyonluğu vesilesiyle Obradoviç'i tebrik ettim. Aynı şekilde Aziz Bey benim şahsımla ilgili kulübe yazı gönderip tebrik etti şampiyonluktan dolayı. Rekabette düşmanlık olmaz. Onun zayıflığı benim gücümü artırmaz, onun güçlü olması beni de daha güçlendirir. Mesela geçen gün Tudor, güzel bir şey söyledi 'Beşiktaş'ı kıskanıyorum' dedi. Burada kıskanmak derken aslında bir hırsı ortaya koyuyor 'Ben de orada olmak istiyorum' diyor."

SÖZLEŞME AÇIKLAMASI

"Şampiyonluk sonrası Şenol Güneş'in sözleşmesinin uzatılması konusu gündem yaratırken, Beşiktaş Kulübü önceki gün, sözleşmedeki opsiyon hakkını kullanarak, tecrübeli teknik adamın mukavelesini 1 yıl uzattığını açıklayıp KAP'a da bildirdi.

Bu tasarruf sonrası Güneş'in konudan haberdar olup olmadığı ve hangi şartlarda sözleşmesinin uzatıldığı merak konusu oldu.

Röportajda bu konuyu da yanıtlayan Güneş şunları söyledi:

"Mukavele mukaveledir. Kulüp ile görüşmedim. Yönetim kurulu 2 ay önce masaya oturmayı teklif etti. Ben de 'Sezon sonu görüşelim' dedim. Hadi anlaştık, takım kötü gitti. Ne olurdu. Gerek yok. Mukavele önemli değil. Şartları konuşalım. O her zaman olacak bir şey."

Şenol Güneş

BAŞKAN GELSİN, KONUŞURUZ!

"KAP'a bildirirken bana söylemediler. 31'ine kadar KAP'a bildirme şartı vardı. Kulüp bu hukuki hakkını kullandı. Hukuki haklarını kullanır. Bu koşullarda 1 yıl uzattı. Sene başı geldiğimde memnun olmadığım şeyler de vardı. Yönetimle ihtilafımız yok. Sıkıntı yok. Başkanımız Fikret Orman Porto'ya gitti. Hatta 'İstersen Ahmet Nur Çebi ile konuş' dedi. Ben de önemli olmadığını ve dönüşte konuşacağımızı söyledim. 'Konuşuruz' dedi. Görevim devam ediyor. Sözleşmede uzatma opsiyonundaki para neyse ona da çalışırım. Çünkü kulüp hukuki haklarını kullandı."

AZİZ YILDIRIM İLE GÖRÜŞTÜK

"Bir gün Fenerbahçe'den teklif gelse ne olur? Olmaz... Oradan da böyle bir şey gelmez bana. Geçmişte teklif olmuştu. Ali Şen aramıştı. Beraber milli takımda çalışmıştık. Şimdi olmaz ya, olmaz.. Fenerbahçe için de benim için de olmaz. Geçmişte teklif oldu ama olmadı gitmedik.''

Beşiktaş'la üst üste ikinci kez şampiyonluğu kazanan Güneş, zaman zaman gerilim yaşadığı Fenerbahçe ile ilişkileri konusunda, "Aziz Yıldırım ile daha önce görüştük. Bu bakımdan diyaloglar daha dostane olmalı" dedi.

'AZİZ YILDIRIM BENİ TEBRİK ETTİ'

Geçmişte F.Bahçe'de görev yapması konusunda gelişmeler yaşandığını anlatan Güneş, "Şimdi olmaz ya, olmaz.. Fenerbahçe için de benim için de olmaz. Zamanında teklif geldi ama olmadı, gitmedik" diye konuştu. Rekabetin her zaman olması gerektiğini ancak bunun dostlukla yürümesi gerektiğini söyleyen Güneş, "Ben Obradovic'i tebrik ettim. Aziz bey de şahsıma şampiyonluğumuz için tebrik yazısı gönderdi" ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş

Şenol Güneş

Şenol Güneş

Şenol Güneş

Şenol Güneş

Şenol Güneş

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER