BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş'in Babel planı!

Fenerbahçe ile oynanan derbi maçında attığı gol ile Beşiktaş camiasından büyük beğeni toplayan Babel için Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in ileriye yönelik planı belli oldu.

Şenol Güneş'in Babel planı!

Kadıköy'de Fenerbahçe'ye karşı attığı golle bu sezon Süper Lig'deki gol sayısını 4'e yükselten Hollandalı futbolcu için Şenol Güneş yeni planını açıkladı.

Yıldız oyuncuyu sol kanatta oynatan tecrübeli teknik adam, Negredo'nun gitmesinin ardından Babel'i forvete çekmenin planlarını yapıyor.

Alvaro Negredo'nun ayrılmasının ardından ilk lig maçında Babel'i forvette oynatan ve bu futbolcunun performansından memnun kalan Şenol Güneş, Kayserispor karşılaşması için de sahaya aynı taktikle çıkmanın planını yapıyor..

Lens'ten beklenti yüksek

Fenerbahçe deplasmanında kanatlarda Lens ve Quaresma'yı oynatan Şenol Güneş, bundan sonraki dönemde forvette Babel'i sahaya sürerek bu 2 oyuncuyu yine ilk 11'de oynatmanın hesaplarını yapıyor..

Fenerbahçe karşısında performansından memnun kaldığı Lens'in daha hareketli olmasını beklediğini söyleyen Güneş'in bu futbolcudan beklentileri yükseldi..

Ali Koç'un 'ezdik' sözüne Beşiktaş yönetiminden cevap!

Babel'i Kayserispor maçında da hücumda oynatmanın hesaplarını yapan Güneş, Vagner Love'ı da kazanmak istiyor.

Özellikle Larin'in gol yollarında etkisiz kalması nedeniyle Love'ı takıma monte etmek isteyen başarılı çalıştırıcı, Brezilyalı futbolcuyla bire bir görüşme yapacak..

Forma giymediği için mutsuz olan Vagner Love da oynamak istiyor..

Tecrübeli golcü, Negredo'nun ayrılmasının ardından takıma katkı yapmak için şans bekliyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER