BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş'in abisinden flaş açıklama! Sezon sonu Beşiktaş'tan ayrılır!

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in abisi Zekeriya Güneş, kardeşi ile ilgili Beşiktaş camiasını yakından ilgilendiren bir açıklama yaptı. Zekeriya Güneş'e göre Şenol Güneş sezon sonu Beşiktaş'tan ayrılabilir.

Şenol Güneş'in abisinden flaş açıklama! Sezon sonu Beşiktaş'tan ayrılır!

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in abisi Zekeriya Güneş gündeme bomba gibi düşen açıklamalar yaptı. Zekeriya Güneş kardeşi Şenol Güneş'in sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılacağını iddia etti.

Karadeniz Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Zekeriya Güneş, Trabzonspor ile ilgili de önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar:

TRABZONSPOR’U CAHİLCE YÖNETİYORLAR

Karadeniz: Peki Trabzonspor neden bu kadar maddi olarak zor durumda?

Zekeriya Güneş: O kadar gelen paraya göre harcama yapılmıyor. Gelen para kadar bütçe yapacaksın. Borca girmeyeceksin. Cahil oldukları için bu işi bilmedikleri için borca soktular kulübü. Trabzonspor’da akıllı adamlar olsaydı böyle olmazdı. İstanbul’dan gelenler bilmez. Buradakiler de yanlış yapılırken demez.

‘ÖZE DÖNÜŞ’ ŞART

Karadeniz: Trabzonspor nasıl kurtulur?

Zekeriya Güneş: Trabzonspor özüne dönecek ve 4-5 yıl bekleyecek. Parayı akıllı yönetecekler. Ersun Yanal’a 10 milyon Tl veriyorsun. Burak Yılmaz’a o sözleşmeyi yapıyorsun. Demek ki sen cahilsin. O işi bilmiyorsun. Benim fabrikam olsa işi bilenleri alırım oraya. İşe bilene para veririm. Kardeşim bunu aldın ama neden aldın? İşi biliyor mu? İhtiyacın olsa bile bu kadar para verilir mi? Dengeyi bozarsın.

ŞENOL BEŞİKTAŞ’TAN AYRILIR

Karadeniz: Şenol Güneş, Beşiktaş’ta ne kadar daha kalır?

Zekeriya Güneş: Bana göre bu sezon sonuna kalır. Seyirci çok tutuyor. Bu sezon sonu ayrılır diye düşünüyorum, sonra da daha takım çalıştıracağını düşünmüyorum. Milli takımdan da aşırı istek olursa gider yapar. Trabzonspor’a da döneceğini sanmıyorum. Benim şahsi görüşüm de dönmemesi lazım.

Karadeniz: Trabzonspor’da başkanlık yapar mı?

Zekeriya Güneş: Bence yapmaz. Bakanlık, belediye başkanlığı falan yapmaz. Şenol hocada şu huy var: Şuraya 20 kişi alınacak, ben 21.kişiyim. Beni almaz. Hak edeni alır oraya. Herkes Şenol hocayla çalışamaz. İşi verir, işin yapılmasını ister. Yapıldığında da hakkını verir. Şenol Güneş sabah 8’de idmanlara gider, akşam 8’de çıkar. Diğer hocalar gibi antrenmanları yardımcılarına yaptırmaz, kendisi yapar. Mesela git şimdi tesislere, eşi çocuğu falan. Der hemen ‘hayrola niye geldin’? İşini her şeyden ayrı tutar. Onun başarısız olması mucize.

Beşiktaş'ın eski kalecisi Fabri bin pişman!

ŞENOL GÜNEŞ Mİ FATİH TERİM Mİ?

Karadeniz: Şenol hocanın veliahtı sizce kimdir?

Zekeriya Güneş: Sağlığı el verdikçe bu işi yapar. Kulüp takımı çalıştıracağını düşünmüyorum. Milli takım olur olmaz bilemem. Valla bana göre Şenol Güneş’in veliahtı olarak kimseyi görmüyorum. Kimse onun gibi çalışamaz. Kimse onun gibi yaşayamaz. Asla torpili yoktur. Ona ‘Takıma kardeşini alacağız’ deseler, ‘Ben karışmam’ der.

Karadeniz: Şenol Güneş mi, Fatih Terim mi?

Zekeriya Güneş: Fatih Terim farklı, Şenol Güneş farklı. Dünyadan antrenörler çağırdılar yurt dışına. Şenol Güneş çağrıldı. Gazetelerde Şenol Güneş küçük çıktı. Fatih Terim’in doğum günü daha büyük çıktı. Şenol Güneş işini yapıyor. Fatih Terim’in PR çalışması daha fazla. Şenol Güneş doğrusunu yapar. Fatih Terim devletten çalışmadan para aldı milli takım olayında. Şenol Güneş ise çalıştığı halde parasını alamadı. Türk futbolunun beşiği Trabzon’du, Trabzonspor’du; ama biz Trabzon’u ve Trabzonspor’u öldürdük.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER