FENERBAHÇE

Şenol Güneş isyan etti! Hakemin bir kaç hatası ile...

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe ile 3-3 berabere kalan Beşiktaş'ta Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. Olmayacak goller yediklerini söyleyen Güneş, "4-0, 5-0 olacak maç varken kaybedilen puan, 2 puan" dedi.

Şenol Güneş isyan etti! Hakemin bir kaç hatası ile...

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe ile 3-3 berabere kalan Beşiktaş'ta Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.
 
"Oyunun tamamen hakimi bizdik"
"İlk yarı rakibi getirmedik, hakemin birkaç hatası ile bizim sahaya gelebildiler. Onun dışında oyunun tamamen hakimi bizdik, daha da atabilirdik."
 
"Olmayacak goller yedik"
"2. yarıda olmayacak goller yedik. Fenerbahçe atak yapıyordu ama pozisyonu yoktu. Üst üste yediğimiz goller paniği arttırdı. Savaşarak kazandığımız topları rakibe çok kolay verdik. Gerçi 2 tane daha net pozisyonumuz da var 2. yarıda."
 
"Bizim için 2 puan kayıp"
"Bizim için 2 puan kayıp, Fenerbahçe için nedir bilmiyorum. Fenerbahçe, büyük takımlara karşı iyi motive oluyor, Trabzonspor dışında büyük takımlara karşı puan aldı."
 
Basın toplantısında ilk yarıdaki oyunla ikinci yarıdaki performansın farklı olduğunu kaydeden Güneş, "Kazanmak için çıktık. İlk yarıda düşündüğümüzden fazlası oldu. Kagawa'nın faul olmayan pozisyonu sonrası gelişti. Daha fazla gol bulabilirdik. Yerleşik savunmada gol yedik. Sağdan gelen ataklarını bekledik. Güven ve Adriano ilk yarıda tutmuştu. Ardından duran toptan yediğimiz golle, rakibin güveni arttı. Beşiktaş'ın da fizik ve moral düşüşü oldu. Rakibe çok kolay top verdik. İkinci yarıda Fenerbahçe oynadı. Buna rağmen 2 net pozisyonumuz vardı. Daha farklı olabilirdi atsak. Rakip de gol bulabilirdi. Bizim için üzüntü verici. Giren oyuncuların da katkısı düşündüğümüz gibi olmadı. Kenarlar ve ortalarda başarılıydık ilk yarıda, ikinci yarıda olmadı. İki takım da bir puanla ayrıldı" dedi.
 
Kabul edilemez bir sonuç olduğunu anlatan tecrübeli teknik adam şu ifadeleri kullandı: 
"Oyunumuzda ikinci yarıda golü verdiğimiz pozisyon gereksizdi. Rakibe vurdurmamız. Vida-Sadık eşleşmesi.. Skor rakibi umutlandırdı. Fenerbahçe'nin fiziken düşmesini bekledik ama moral ve fizik olarak yükseldi. Bu kadar kolay goller yenmemesi gerekir. Üst seviye takım için kabul edilir değil. Yediğimiz gollere bakınca yenmemesi gerekirdi. 3 tane attık, 2 tane net pozisyon da bulduk. Ama çok kolay goller yedik. 
 
"4-0, 5-0 olacak maç varken..."
O kadar basit hatalar yaptık ki konuşulur tarafı yok. Bireysel ve takım olarak ikinci yarı iyi değildik. Puan kaybettik. İlk maçta da 1-1 kaldık. Yine 2 puan kaybettik. Kazanılmayan her maç kayıp. 4-0, 5-0 olacak maç varken kaybedilen puan, 2 puan. Beşiktaş büyük takım, her maçı kazanmak için çıkar."
 
'Sağ kanattan iyiler'
Şenol Güneş, Fenerbahçe'nin güçlü yönünün sağ tarafı olduğunu belirtti. Detaylı bir şekilde rakibin güçlü tarafını anlatan Güneş, "Fenerbahçe kanatlardan geliyor. Gol bulsaydık, kesici oyuncu alacaktık. 
Farklı olunca Mustafa'yı tercih ettik. Fenerbahçe zaten sağ tarafı iyi kullanıyor. Isla-Dirar formdaydı. Valbuena da iyi oynadı. Ama bizim ne yaptığımız daha önemli. Bilinmeyen bir şey değil Fenerbahçe'nin ne yaptığı" dedi. 
 
'Hamleleri yaptık'
Beşiktaş'ın teknik patronu Şenol Güneş, oyundaki tüm hamleleri yaptıklarını söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı, "Caner düşündüğümüz hamlelerden biriydi. Keşke golden önce alsaydık, bekledik. Adriano, Caner maç başında da düşündük. Güven ikinci yoruldu, değişikliği yapmak istedik. Caner'i aldık. Rakibin en etkili yerine tedbiri aldık. Hem orta göbekte uzak kaldık hem de kenarları kapatamadık. Yapabilecğeimiz hamleleri yaptık" ifadelerini kullandı. 

Yorumlar 2 yorum
TREND HABERLER