BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş ipleri sıkı tutuyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, bugün oynanacak LASK Linz maçı öncesi bir toplantı yaptı. Tecrübeli çalıştırıcı, Avrupa Ligi'nde final hedeflerinin bulunduğunu belirtip, hiçbir rakibi hafife almamaları gerektiğini söyledi.

 Şenol Güneş ipleri sıkı tutuyor

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda bugün LASK Linz'i konuk edecek olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş oyuncularıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Avrupa Ligi'nde bu sezon önemli işler yapmaları gerektiğinin altını çizen tecrübeli teknik adam, "Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde yaptığımız işlerle alkış aldık. Ancak ligi istediğimiz yerde bitiremediğimiz için şimdi Avrupa Ligi'ndeyiz. Bu sezon yeniden Şampiyonlar Ligi'ne dönmek için öncelikli hedefimiz ligi zirvede tamamlamak. Fakat Avrupa'daki yükselen grafiğimizi de sürdürmemiz gerek. Avrupa Ligi'nde 2 sezon önce çeyrek final oynadık. Bu sezon birkaç adım daha ileri gidebilir ve finale kadar yükselebiliriz. Bu nedenle hiçbir rakibi hafife almamalı ve ciddiyeti elden bırakmamalıyız. Gruplara kaldıktan sonra da oradan ilerleyeceğimize eminim" dediği öğrenildi.

Şenol Güneş

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER