MİLLİ TAKIM

Şenol Güneş için karar zamanı! Ya istifa edecek ya da görevden alınacak!

Hollanda'ya 6-1 yenildiğimiz maç sonrası A Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş için 'istifa' tepkileri gelmeye başladı. Şenol Güneş'in A Milli Takım'daki kaderi bugün belli olacak. Şenol Güneş, ya istifa edecek ya da TFF tarafından görevden alınacak.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Şenol Güneş için karar zamanı! Ya istifa edecek ya da görevden alınacak!

A Milli Takımımız Hollanda deplasmanında 6-1 mağlup oldu. Bu mağlubiyet sonrası Şenol Güneş tüm eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Yenilgi sonrası sosyal medyada Şenol Güneş ile ilgili 'istifa' tepkileri yağmur gibi gelmeye başladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ile A Milli Takımımızın teknik direktörü Şenol Güneş bugün Riva'da bir araya gelecek. Gerçekleşecek olan bu toplantıda Şenol Güneş için iki seçenek var:

Ya istifa edecek ya da görevden alınacak!

Şenol Güneş'in Nihat Özdemir'e 'Yoruldum, bırakıyorum!' diye istifasını sunması birinci seçenekler arasında yer alıyor. İkinci seçenek ise TFF Başkanı Nihat Özdemir'in 69 yaşındaki hocaya görevden alındığını bildirmek.

Şenol Güneş görevden alınırsa ne kadar tazminat alacak?

Şenol Güneş'in görevden alınması durumunda alacağı tazminat da merak ediliyor. Şenol Güneş, A Milli Takımımızın başına geçmeden önce Beşiktaş'tan 2.3 milyon Euro maaş alıyordu.

1 Haziran 2023'te milli takım ile sözleşmesi bitecek olan Şenol Güneş, TFF'den 266 bin Euro ödeme alıyor. Eğer sözleşmede özel bir madde yer almıyorsa Şenol Güneş görevden alınması halinde 5.3 milyon Euro yani 52.5 milyon TL tazminat alacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER