BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş: Geçmişi unutun ve sahaya odaklanın

Olaylı Fenerbahçe derbisinde başından yaralanan teknik direktör Şenol Güneş, ligin son bölümüne girilirken, bu kaos ortamını öğrencilerine unutturmak için çalışıyor.

Şenol Güneş: Geçmişi unutun ve sahaya odaklanın

Tecrübeli teknik adam, “Henüz hiçbir şey bitmedi. Önümüzde kazanmamız gereken 9 puan var. Geçmişi unutun ve sahaya odaklanın” sözleri ile oyuncularını motive ediyor.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ile oynanan olaylı derbide başından yaralanarak hastaneye kaldırılan Siyah- Beyazlılar’ın teknik direktörü Şenol Güneş, ligin son bölümüne girilirken, haftalardır konuşulan bu kaos ortamını öğrencilerine unutturmak için yoğun mesai harcıyor. Gergin ortamda Yeni Malatya ve Galatasaray derbisine oldukça moralsiz çıkan Kara Kartal, Doğu ekibini son 10 dakikalık bölümde attığı gollerle devirse de, şampiyonluk yolunda Sarı- Kırmızılılar’a 2-0 mağlup olmuş ve zirve yarışında ağır bir yara almıştı. Bu yenilgi sonrasında 4. sıraya kadar gerileyen Beşiktaş, pazar günü oynanacak Kayseri mücadelesine ise her anlamda hazır olarak çıkmayı hedefliyor.

Fenerbahçe'nin anlaştığı dünyaca ünlü isim belli oldu

‘Devler Ligi’ne katılmalıyız’ : Yapılan idmanlarda oyuncularını motive etmeyi ihmal etmeyen teknik direktör Şenol Güneş, dün yapılan son antrenman öncesinde de öğrencileriyle kısa bir toplantı yaptı.

Beşiktaş olarak mücadeleyi hiçbir zaman bırakmamaları gerektiğini vurgulayan tecrübeli teknik adam, “Evet büyük bir avantaj kaybettik, ancak henüz hiçbir şey bitmedi. Önümüzde 3 maçımız ve kazanmamız gereken 9 puan var. Ait olduğumuz yere, yani Şampiyonlar Ligi’ne kesinlikle katılmamız gerekiyor. Bunu yapabileceğimize inanıyor, sizlere de güveniyorum. Artık tüm yaşananları, geçmişi unutun ve sahaya odaklanın” dedi.

Yorumlar
TREND HABERLER