BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş: Burak Yılmaz'a verilen desteğe göre attığı gol az!

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, 2-0 kazanılan Bursaspor maçını değerlendirdi.

Şenol Güneş: Burak Yılmaz'a verilen desteğe göre attığı gol az!

Genel üstünlüğün kendilerinde olduğunu belirten Güneş, Burak Yılmaz'ın performansı için, "Bu kadar desteğe bu gol az! Bana bu kadar destek verilse ben daha çok gol atarım" dedi.

Şenol Güneş'in maç sonucu yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"Son bölüm dışında iyiydik"

Takım olarak kazanmak için sahaya çıkmıştık. Rakibin hızlı çıkma düşüncesine karşı iyi bir oyun oynadık. Onlar da disiplinli koşan bir takımlar. Samet hoca bu konuda takımını iyi hazırlamış. Oyunun büyük bölümünde üstünlük bizdeydi. 70'ten sonra oyun tempomuz ve pas yüzdemiz düştü. Son bölüm dışında gayet iyiydik. 

"Skordan memnunum"

Taraftarlarımızın stadı doldurması takımın coşkusunu da artıyor. Skor olarak da memnunum açıkçası...

"Bu desteğe göre Burak'ın attığı gol az!"

Burak Yılmaz'ın kalitesi belli. Gücünü bulduğu zaman iyi oynuyor. Takımını seviyor. Sorumluluk ve ahlak değeri olarak en iyisini yapıyor. Bazen imaj kırılmaları oldu belki ama Türk futbolunun ona ihtiyacı var. Çalışmasını ve arzusunu görüyorum. Herkes gol üzerinden düşünüyor ama takımın oynamasına yardımcı olması benim için daha önemli. Attığı gol bu kadar desteğe göre az. Ben de bu kadar destekle oynasam daha fazla gol atarım. 

"Önce Malatya..."

Bu maçı kazandık. Şimdi Malatya maçına hazırlanacağız. Burada da eksiklerimiz vardı, onları düzeltmemeiz lazım. Malatya iyi takım. Alınan sonuçlara göre ileriki haftaları ve şampiyonluğu konuşuruz. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER