FENERBAHÇE

Semih Özsoy'dan Ahmet Ağaoğlu'na yanıt!

Kritik Trabzonspor Fenerbahçe derbisinin ardından sarı lacivertli kulübün başkan vekili Semih Özsoy, Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun maç sonu yaptığı açıklamalara yanıt verdi. Semih Özsoy hakemin yaptığı hatalara dikkat çekerek 'Her şeye rağmen kazanabilirdik' dedi.

Semih Özsoy'dan Ahmet Ağaoğlu'na yanıt!

Süper Lig'in 20. haftasında kritik bir Trabzonspor Fenerbahçe derbisi oynandı. Ligde şampiyonluk yarışında önemi çok büyük olan bu derbinin kazananı Trabzonspor oldu. Bordo mavili ekip, sarı lacivertli ekibi 2-1 mağlup etti. 

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu derbinin ardından "Verilmesi gereken bir ders vardı. Bunu lig özelinde konuşuyorum. O dersi sahada verdiğimizi düşünüyorum" şeklinde açıklamalar yaptı. Bu açıklamalara Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy'dan yanıt gecikmedi.

Semih Özsoy, Fenerbahçe'nin Trabzonspor mağlubiyetinin ardından "Bugün mağlup olduk. Bu kadar iyi oynayıp yenilmek hakikaten bizi üzüyor. Uzun süredir deplasmanda görmediğimiz, istatistiklerin lehimize olan, her tarafın alt üst olduğu ortamda kaybetmek bizi üzdü. Bunun üzüntüsünü yaşıyoruz ama iyi oyundan dolayı sevinçliyiz" şeklinde konuştu.

İstanbul Emniyeti ile ilgili konuşan Özsoy "Girişteki tatsızlıklar hakikaten üzücüydü. Abartıldığı kadar bir şey olmadı. İstanbul Emniyeti’ni gönülden tebrik ediyorum. Mumla arar haldeydik. Burada daha önceden hazırlanmış, taraftara çanak tutuldu. Orada bir yetersizlik vardı" ifadelerini kullandı.

"RÜZGARI ARKASINA ALANLAR ÇOK RAHAT KONUŞURLAR"

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun maç sonu yaptığı açıklamalara da yanıt veren Semih Özsoy "Hakeme rağmen kazanamadık. Biz çok iyi oynadığımız halde kazanamadık. Rakip takımın başkanı hakeme rağmen kazandık demiş. Rüzgarı arkasına alanlar çok rahat konuşurlar. Vedat Muriqi’nin attığı golde faul diye çaldı. İnanılır gibi değil. Böyle bariz hatalara rağmen kazanabilirdik. Bütün dedikoduları ispatlarcasına, onaylarcasına bir yönetim oldu. Geceye yakışmayanlardan bir tanesi de hakemin kendisiydi" dedi.

Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy ayrıca sözlerine "Biz şampiyon olacağız. Güçlüyüz, birlik içerisindeyiz. Takım daha da motive oldu. Bize transfer yaptırılmayacağını söylüyorduk. İsyanımızın ne kadar haklı olduğunu gördük. Ama biz şampiyon olacağız" ifadelerini de ekledi.

TREND HABERLER
Yorumlar 3 yorum
TREND HABERLER