GALATASARAY

Semih Kaya resmen Sparta Prag'da

Sparta Prag, Semih Kaya'yla 3 yıllık sözleşme imzalandığını resmen açıkladı.

Semih Kaya resmen Sparta Prag'da

Sparta Prag, Galatasaray'dan Semih Kaya'yı kadrosuna kattığını resmen açıkladı.Semih Kaya, 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

"GALATASARAY'DAN AYRILMAK KOLAY OLMADI"
Sparta Prag'ın resmi sitesine açıklamalarda bulunan milli futbolcu, "Galatasaray'dan ayrılmak kolay olmadı. Orada çok fazla zaman geçirdim. Takım arkadaşlarıma ve kulübüme veda etmek çok zordu ama hayat bu. Umarım burada başarılı olurum" dedi.

Galatasaray'da çok fazla kupa kazandığını söyleyen Semih, "Çok zor ve güzel maçlar oynadım. Sparta çok tutkulu bir kulüp. Çek Cumhuriyeti'ndeki en başarılı takım. Burada da Galatasaray'da olduğu gibi kupalar kazanmak istiyorum" diye konuştu.

GALATASARAY MALİYETİ DUYURDU
 
Yapılan açıklama şu şekilde:
 
Profesyonel futbolcularımızdan Semih Kaya'nın transferi konusunda AC Sparta Praha (Sparta Praha) kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre Sparta Praha kulübü Şirketimize 2.000.000 Euro net transfer bedeli ödeyecektir. 
 
Buna ek olarak Sparta Praha kulübünün ödeyeceği bonuslar aşağıdaki gibidir:  
 
  - Sparta Praha kulübü oyuncunun 2019-2020 sezonları  sonuna kadar süren sözleşmesi boyunca UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasına katılmaya hak kazanacağı her bir dönem için 350.000 Euro net
 
 - Sparta Praha kulübü oyuncunun 2019-2020 sezonları  sonuna kadar süren sözleşmesi boyunca UEFA Avrupa Ligi grup aşamasına katılmaya hak kazanacağı her bir dönem için 100.000 Euro net ödenecektir.
 
  Ayrıca, Sparta Praha kulübü oyuncuyu başka bir kulübe transfer etmesi halinde Şirketimize satış karının %15'ini ödeyecektir.
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER