GALATASARAY

Selçuk İnan Mustafa Denizli'ye kazan kaldırdı

Selçuk İnan Mustafa Denizli'ye kazan kaldırdı. Yerli futbolcuların primlerinin kesilmesi Selçuk İnan'ı çileden çıkardı..

Selçuk İnan Mustafa Denizli'ye kazan kaldırdı

Galatasaray'ın dönemdeki çöküşünün ardından gündeme müthiş iddialar gelmeye başladı. Onlardan birisi de kaptan Selçuk İnan ile ilgili..

Bunlardan birisi de Mustafa Denizli'nin 10 gün önce yerli futbolcularla bir toplantı yaptığı ve bu toplantıda; ligde şampiyonluk treni kaçtığı için bundan sonra ligde oynanacak maçlarda prim olmadığını ve maç başıların da kaldırıldığını açıkladığı iddiası. Denizli'den bu açıklamayı yapmasını isteyen ise bizzat Başkan Dursun Özbek oldu.

Şansal Büyüka MHK için bomba iddia ortaya attı

YERLİLERE FARKLI YABANCILARA FARKLI

Fakat bu uygulama; Wesley Sneijder, Fernandao Muslera, Aurelien Chedjou ve Lukas Podolski'ye uygulanmadığı için yerli oyuncular kazan kaldırdı.

Galatasaray Radyo sustu

Başta Selçuk İnan olmak üzere yerli futbolcular ile Denizli'nin arası açıldı. 10 günden beri yerli oyuncular tecrübeli teknik adama tavır almış durumda. Takım içinde gruplaşmalar yeniden hortlarken; Selçuk, Muslera, Sabri ve Sneijder'in etrafında toplanmalar yaşanmaya başlandı.

Yorumlar
TREND HABERLER