GALATASARAY

Selçuk İnan ile Ayhan Akman barıştı

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde oyuna giremediği için yedek kulübesinde ortalığı birbirine katan Selçuk İnan, Ayhan Akman'la buzları eritti.

Selçuk İnan ile Ayhan Akman barıştı

Fenerbahçe derbisinde yedek kulübesinde Ayhan Akman'la tartışan Selçuk İnan, hocasıyla barıştı.

SARILDILAR

Antrenman sahasına çıkan tecrübeli futbolcu, hocasının yanına giderek tokalaştı.

SNEİJDER DE SELÇUK'A SARILDI

Sneijder ise Selçuk’un yanına gelerek takım arkadaşına sarıldı ve iki kaptan aralarında bir sorun olmadığının mesajını verdi.

Öte yandan Galatasaray, Bursaspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Selçuk İnan ile Ayhan Akman

AYHAN HOCA'YA SERSENİZŞTE BULUNDUM

Fenerbahçe maçında yaşanan kriz hakkında konuşan Selçuk, "Bütün takımlarda inişler çıkışlar olabilir. İyi bir seri yakalamıştık sonrasında 3 mağlubiyet aldık. Ben Galatasaray'ın kaptanıyım. Ben arkadaşlarıma hiç saygısızlık yapmadım. Ben hiç kimseyle bugüne kadar problem yaşamadım. Her başarının arkadasında böyle olumsuz şeyler aranır. Fenerbahçe maçı çok önemliydi. Orada yıllardır kazanamıyorduk. Ben de o maçta çok oynamak istiyordum. Sonuna kadar ısındım, oyuna girmek istedim ama hocamız beni değil Cavanda'yı aldı. Ben yine de kimseye saygısızlık yapmadım. Sadece Ayhan Hoca'ya bir serzenişte bulundum.

O kadar ısındım beni oyuna alsaydınız dedim. İyi ısınmıştım, oyuna katkım olacağını düşündüm. Bunu da Ayhan Hoca ile aramdaki iyi arkadaşlığa dayanarak söyledim. Daha sonra Ayhan Hoca ile içeride bir olay yaşadık. Bu kişisel bir olaydı. Bunu da kendi aramızda çözdük.

Biz başkanımızdan, hocamızdan, taraftarlarımızdan Galatasaray terbiyesini aldık. Bundan sonra da buna uygun bir şekilde devam edeceğim." şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER