GALATASARAY

Selçuk İnan Burak Yılmaz hakkında konuştu

Selçuk İnan, Burak yılmaz ve son maçta frikik tartışması yaşadığı Wesley Sneijder hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Selçuk İnan Burak Yılmaz hakkında konuştu

Selçuk İnan, eski takım arkadaşı Burak yılmaz ve son maçta frikik tartışması yaşadığı Sneijder hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında yarın Lazio'yu ağırlayacak olan Galatasaray'da Mustafa Denizli ve Selçuk İnan düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İşte Selçuk İnan'ın açıklamaları :

"Güçlü bir takımla oynayacağız. Kendi sahamızda avantajlı bir skor almak için her şeyi yapacağız.

Gerçekçi olmak lazım. Ligde istediğimiz seviyede değiliz. Bu tür maçlar takımlar ve oyuncular için çıkış maçlarıdır. Bu maçın önemini ve değerini biliyoruz. Biz taraftarımızla varız. Onlardan beklentimiz yarın maça gelip bizi desteklemeleri. Onlar bize destek olurlarsa bambaşka bir Galatasaray izlettirebiliriz.."

Wesley Sneijder neden çıldırdı?


Burak Yılmaz'ın transferi :


Selçuk İnan, Çin'in Bejin Guoan takımına transfer olan eski takım arkadaşı Burak Yılmaz'ın gitmesinin kendilerini olumsuz etkilyemeyeceğini belirterek şunları söyledi :

"Çin'e transfer olmak Burak'ın kendi tercihiydi. Benim gerçekten çok iyi arkadaşımdı. O burada yokken de varken de şampiyon oldum. O gitti diye başarısız olacağız şeklinde çıkan haber ve yorumlara katılmıyorum. Biz sonuçta profesyonel insanlarız. Ona başarılar diliyorum."

Selçuk İnan, son Mersin İdmanyurdu maçında Hollandalı yıldız Wesley Sneijder ile yaşadığı frikik tartışmasının sorulması üzerine şu yanıtı verdi :

"Bugün konumuzun bu tartışma olduğunu düşünmüyorum. Olmuştur ve bitmiştir. Bizler çocuk değiliz. Biz Galatasaray'ı temsil ediyoruz. Hepimiz sorumluluklarımızın farkındayız.."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER