GALATASARAY

Şansal Büyüka MHK için bomba iddia ortaya attı

MHK'nin tamamının torpilli isimlerden kurulu olduğunu öne süren Şansal Büyüka Deniz Ateş Bİtnel hakkındada bomba iddialarda bulundu..

Şansal Büyüka MHK için bomba iddia ortaya attı

MHK'nin tamamının torpilli isimlerden kurulu olduğunu öne süren Büyüka, Galatasaray-Trabzonspor maçında verdiği kararlarla tepki çeken hakem Deniz Ateş Bİtnel'in de 'eş-dost hatırı' sayesinde FIFA kokartı taktığını ifade etti.

Spor yazarı Şansal Büyüka, son dönemde çok tartışılan Merkez Hakem Kurulu (MHK) hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu. MHK'nin tamamının torpilli isimlerden kurulu olduğunu öne süren Büyüka, Galatasaray-Trabzonspor maçında verdiği kararlarla tepki çeken hakem Deniz Ateş Bİtnel'in de 'eş-dost hatırı' sayesinde FIFA kokartı taktığını ifade etti.

Denizli Ateş Bitnel için müthiş iddia!

Şansal Büyüka'nın bugün Milliyet gazetesinde Bilal Meşe ile yaptığı haftalık değerlendirme yazısının bazı bölümleri şöyle:

Çok güvenilen Deniz Ateş Bitnel neden bu duruma düştü?

Deniz Ateş Bitnel, verdiği ya da vermediği penaltılarla veya son dakikalarda çıkardığı iki kırmızı kartla “iflas” etmedi. Bitnel, Özer’e gösterdiği sarı ve kırmızı kartlarla maçı bitirdi. Özer’in sarısı çok yanlıştı, ikinci sarısı skandal oldu. Oysa Özer’in ikinci sarıdaki pozisyonu, kulüplere kaset olarak gönderilip “rakipten top nasıl çalınır” diye ders olarak gösterilir.

Mustafa Denizli bu sözleriyle çok konuşuluyor

JET HIZIYLA FIFA KOKARTINI TAKARSAN...

Hakemin verdiği ya da vermediği penaltılar yanlıştı, Özer’in iki sarısı da rezaletti. Aykut’un iki sarısından biri olmayabilirdi. En doğru kararını son iki kırmızı kartta Cavanda ve Salih’i atarak verdi. Orada da artık yanlış yapmak için başka alternatifi kalmadığından zorunlu olarak doğruyu buldu. Eş-dost-hatır, jet hızıyla FIFA kokartını takarsan, en ufak sarsıntıda temelsiz bina gibi böyle çökersin. Hakem Bitnel maçın enkazının altında kaldı.

MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu’nun açıklamaları sizi tatmin etti mi?

Asla etmedi... Alıştığımız ve kanıksadığımız açıklamalar... Bak Bilal, ben sana bir şey söyleyeyim... Öyle bir süreçten geçiyoruz ki torpilin varsa “yolun açık olsun”, torpilin yoksa “canın sağolsun”... Bu MHK’nin nasıl kurulduğunu futbol ailesinde herkes biliyor. Ama kimse konuşmuyor. Tepeden tırnağa torpil... Eee torpil patladı... O da bir yere kadar...

Robin van Persie mi Fernandao mu?

YETENEK, DONANIM HİKAYE, TORPİL ŞAHANE

MHK’nin içinde kimler hangi isimleri getirdi, kuruldakiler kimin torpillileri ... Futbol ailesi bunları bilmiyor mu? Yusuf Namoğlu niye başkanlık görevini kabul etmedi? Getirdiler önüne bir torpil listesi koydular, O da “ben kendi ekibimi kendim seçerim“ deyip görevi reddetti. İkinci, üçüncü ligde zor maç idare edenler, şimdi komiteye girmiş Süper Lig hakemlerini idare etmeye çalışıyorlar. Kardeşim anladık, torpil olur da torpilin de gene de bir ölçüsü olur. Ama bizde birinin adamıysan korkma yürü, kim tutar seni... Devir bu devir... Yetenek, donanım, tecrübe hikaye, torpil şahane...

mhk
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER