GALATASARAY

Şampiyon Galatasaray'dan 4 bomba transfer birden

Süper Lig'i şampiyon tamamlayan Galatasaray kolları erken sıvadı.. Yönetim transfer çalışmalarına şimdiden başladı.. 4 futbolcu ismi ise kesin! İşte Galatasaray'ın transfer listesindeki isimler...

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Şampiyon Galatasaray'dan 4 bomba transfer birden

Spor Toto Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray transferde de atağa kalktı.. Gelecek sezon Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Galatasaray işi sıkı tutuyor.. İşte Galatasaray'ın listesinde olan isimler..

RİBERY GERİ DÖNÜYOR

Cimbom'la hesabı yarım kalan Ribery'nin Galatasaray'a dönüşü de büyük bir ihtimal olarak görülüyor. Tarafların ocak ayında bir görüşme gerçekleştiği belirtildi. Yıldız oyuncu, Türkiye Kupası zaferi yaşadığı Galatasaray'dan olaylı biçimde ayrılmıştı.

BABEL G.SARAY İÇİN İSTANBUL'A

Ryan Babel, Galatasaray için İstanbul'a geldi. Gelen bilgilere göre, sezon sonunda sözleşme imzalaması beklenilen Ryan Babel, Galatasaray'dan yıllık 2.5 milyon euro garanti ücret alacak. Ayrıca bedelsiz olarak geleceği için 2.2 milyon euro da imza parası ödenecek.

FATİH TERİM İSTEDİ

Sağ beke Mariano'nun alternatifi olacak bir oyuncu arayan yönetime Fatih Terim, Sivasspor'un Barcelona'dan kiraladığı Douglas'ın alınmasını istedi. Galatasaray'ın gelecek hafta 28 yaşındaki Sambacı'yı satın alma opsiyonuyla kiralamak için Katalan kulübüne başvuracağı belirtildi.

FENERBAHÇELİ FUTBOLCU İLE GÖRÜŞÜLECEK

Douglas olmadığı takdirde Galatasaray'ın Fenerbahçe'de sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Şener ile masaya oturacağı öğrenildi.

Galatasaray, 9 aydır takip ettiği Nijeryalı Valentine Ozornwafor'un bonservisini 250 bin dolar karşılığında aldı. Nijerya U20 Milli Takımı'nda forma giyen 1.94'lük futbolcu, 23 Mayıs-15 Haziran tarihleri arasında Polonya'da yapılacak U20 Dünya Kupası'nda boy gösterecek.

Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER