TRABZONSPOR

Salih Dursun için müthiş teklif!

Galatasaray Trabzonspor maçında hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart gösteren Salih Dursun halk kahramanı olma yolunda ilarliyor..

Salih Dursun için müthiş teklif!

Trabzonspor'da Salih Dursun'un çıkardığı kırmızı kart konusunda tişört çıkartacak. Bunun haricinde başka fikirler de ortaya atıldı..

Trabzonspor'da Salih Dursun'un Galatasaray maçının hakemi Deniz Ateş Bitnel'e çıkardığı kırmızı kart ölümsüzleştirilecek. İlk olarak Salih Dursun'un kırmızı kartı çıkardığı an tişört olarak çıkarılacak ve TS Club'lardan satışa sunulacak. Salih Dursun'un bu hareketi için Trabzon'da başka fikirler de ortaya atıldı..

Trabzonspor harekete geçti flaş Salih Dursun kararı!

SALİH DURSUN'UN HEYKELİ DİKİLİYOR

Trabzonspor camiası Salih Dursun'a sahip çıktı. Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu; Salih'in isminin Yomra'da bir sokağa verilmesi için harekete geçti. "En yakın zamanda belediye meclisimizde konuyu gündeme alacağız..." ifadelerini kullandı.

Maçka'da ise yeni yapılan parkın girişinde daha önce planlanan Trabzonspor heykelininin yerine Salih Dursun'un hakem Deniz Ateş Bitnel'e gösterdiği kırmızı kartın heykel olarak dikilmesi gündeme geldi.

Yorumlar
TREND HABERLER